"Troubled Waters" - Η Joanne διασκευάζει το αγαπημένο της κομμάτι από τα εφηβικά της χρόνια

 


 

Joanne – “Troubled Waters

 

Η Joanne, το νέο big thing της ελληνικής pop σκηνής, διασκευάζει το αγαπημένο της κομμάτι από τα εφηβικά της χρόνια.

 

Πρόκειται για το Troubled Waters, ένα τραγούδι που πρωτοκυκλοφόρησε το 1934 με τη φωνή της ηθοποιού Mae West για τις ανάγκες της ταινίας της Paramount Pictures Belle Of The Nineties". Το κομμάτι διασκευάστηκε αρκετές δεκαετίες μετά, από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Cat Power στο album της “The Covers Record” (2000) που περιελάμβανε εξ’ ολοκλήρου remakes.

 

Τον Νοέμβριο του 2023, η Joanne αφιέρωσε στον ηθοποιό και πατέρα της Λάζαρο Γεωργακόπουλο το Troubled Waters (από την έκδοση της Cat Power), μέσα από ένα συγκινητικό live performance στην εκπομπή The Secret Song του ALPHA.  Στο act συμμετείχε μάλιστα και η σπουδαία ηθοποιός (και νονά της Joanne), Λυδία Φωτοπούλου. Μετά την προβολή του επεισοδίου, οι τηλεθεατές ζητούσαν επίμονα την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού στις ψηφιακές πλατφόρμες, μέσα από αναρτήσεις και σχόλια στα social media.

 

Το Troubled Waters κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMIa Universal Music Company.

 

Ακούστε το “Troubled Waters” στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=w_7F9sor7X4

 

Βρείτε το τραγούδι εδώ:

https://joanne.lnk.to/TroubledWatersPR

 

A black background with text

Description automatically generated

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".