Η Ζανέλ στον Εναλλακτικό Πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» στη Χαλκίδα - Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

 


Η Ζανέλ στον Εναλλακτικό Πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» στη Χαλκίδα

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

«Ένα ταξίδι στο χωροχρόνο…»




Σε μία εποχή όπου η τρυφερότητα είναι το μόνο που μας έχει απομείνει, η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη ρετρό αισθητική, συνεχίζει τις παραστάσεις της και τη νέα χρονιά. Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου μας προσκαλεί στον Εναλλακτικό Πολυχώρο «Τέχνης Δρώμενα» στη Χαλκίδα, παρέα με τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο!

Η μουσική παράσταση με τίτλο «Ένα ταξίδι στο χωροχρόνο» περιλαμβάνει μια αναδρομή της ρετρό μουσικής μπλεγμένη με την παγκόσμια τζαζ (Fly me to the moonSummer timeRien de rien) και πιο σύγχρονα τραγούδια των Σταμάτη Κραουνάκη, Γιώργου Χατζηνάσιου και άλλων.

Παράλληλα, παρουσιάζει και τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που αγκάλιασε το κοινό, όπως η «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και το «Μια φορά αγαπάμε» των Αντώνη και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη, το «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή καθώς και την ξεχωριστή επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μη μου πεις τίποτα» των Κώστα Πρετεντέρη και Μίμη Πλέσσα, που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια με τη συγκατάθεση και «ευχή» του μεγάλου μας συνθέτη.

 

 

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Εναλλακτικός Πολυχώρος «Τέχνης Δρώμενα»

Ιφιγένειας 8Α, Χαλκίδα

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ με ποτό

Ώρα έναρξης: 21.30

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2221062762

---------------------------------

Ακούστε τη δισκογραφία της Ζανέλ
στο κανάλι της 
Music Row Showcase

 

Ακολουθήστε τη Ζανέλ

Facebook | Instagram TikTok

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Γρηγόρης Παντελόγλου: "Ήρθε η ώρα μιας κοινωνίας των πολιτών που να ζητάει τον λόγο για το πώς χειρίζονται την εξουσία τους οι κυβερνώντες".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".