Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προπώληση Μελών | Εθνική Λυρική Σκηνή

 

Προπώληση Εισιτηρίων Εθνικής Λυρικής Σκηνής
Η καλλιτεχνική περίοδος 2023/24 της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με την υπογραφή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Γιώργου Κουμεντάκη, φέρνει το Γ' τρίμηνο στην Εθνική Λυρική Σκηνή νέες παραγωγές όπερας, μπαλέτου και συναυλιών. Ένα από τα έργα που ανανέωσαν το λυρικό τραγούδι, η Όπερα Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ των Μπρεχτ – Βάιλ έρχεται στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, και ακολουθεί το μπαλέτο Κοππέλια σε χορογραφία Έντουαρντ Κλουγκ. Η Εναλλακτική Σκηνή παρουσιάζει τα μουσικά θέατρα Ο αποτυχημένος του Τόμας Μπέρνχαρντ και Η φωνή των Βακχών του Γιάννη Αγγελάκη, τις συναυλίες Φως! ω, πού είναι το φως; με τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ και τη Salò: The Concert με τη συμμετοχή καλλιτεχνών της ελληνικής ραπ σκηνής, παράλληλα με την παράσταση Σαλό, 120 ημέρες στα Σόδομα.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
 

Μέγας Δωρητής Εθνικής Λυρικής Σκηνής:

new_logo_isn_2023_24.jpg

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραγωγές Απριλίου - Ιουνίου '24 θα ξεκινήσει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 στις 9.00 π.μ. για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ και την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 για το κοινό.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (καθημερινά 09.00-21.00) και ηλεκτρονικά μέσω ticketservices.gr


Τηλ. Ταμείων: +30 213 0885700  |  Εmail Ταμείων: boxoffice@nationalopera.gr
 
Χρήσιμες πληροφορίες για τα Μέλη:

 Για κάθε κάρτα Μέλους διατίθενται έως 2 εισιτήρια ανά παράσταση
 Για την αγορά από τα Ταμεία της ΕΛΣ είναι απαραίτητη η επίδειξη της ενεργής κάρτας Μέλους.
• Ως Μέλη του ΚΠΙΣΝ, εκτός από την προτεραιότητα στην προπώληση απολαμβάνετε επιπλέον τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων:
10% έκπτωση στην αγορά των προγραμμάτων της ΕΛΣ με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους στα Ταμεία και στα σημεία πώλησης στο Φουαγιέ της ΕΛΣ,
10% έκπτωση στα Opera Bars για να απολαύσετε ένα σνακ ή ένα ποτό κατά την αναμονή σας.

 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Όπερα • Νέα παραγωγή


Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόννυ
Κουρτ Βάιλ / Μπέρτολτ Μπρεχτ

12, 14, 19, 21, 23, 25 Απριλίου 2024
Ώρα έναρξης: 19.30 (Κυριακή: 18.30) 


Τιμές εισιτηρίων: €15, €20, €35, €40, €50, €55, €60, €90
Φοιτητικό, παιδικό: €15
Περιορισμένης ορατότητας: €10

Μουσική διεύθυνση: Μίλτος Λογιάδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Χουβαρδάς
Συνεργάτιδα σκηνοθέτρια: ΄Εμιλυ Λουίζου
Δραματουργός: Έρι Κύργια
Σκηνικά: Εύα Μανιδάκη (Flux Office)
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη
Φωτισμοί: Ράινχαρτ Τράουπ
Βίντεο: Παντελής Μάκκας
Διεύθυνση χορωδίας: Αγαθάγγελος Γεωργακάτος

Με την Ορχήστρα και τη Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Μια νέα παραγωγή του αριστουργήματος του 20ού αιώνα των Μπρεχτ και Βάιλ υπογράφει ο κορυφαίος Έλληνας θεατρικός σκηνοθέτης και πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Γιάννης Χουβαρδάς. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της Υπόθεσης Μακρόπουλου του Γιάνατσεκ το 2018 ο Χουβαρδάς επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή για να παρουσιάσει τη «χρυσή πόλη των ονείρων μας που γίνεται σκόνη και αφανίζεται μπροστά στα μάτια μας» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ, σε μια πολιτική ανάγνωση, με στιγμές «αγανάκτησης και απελπισίας».

Η πολιτική-σατιρική αυτή όπερα σε στίχους Μπέρτολτ Μπρεχτ και μουσική Κουρτ Βάιλ πρωτοπαρουσιάστηκε στη Λειψία το 1930, αλλά λίγα χρόνια αργότερα απαγορεύτηκε από τους Ναζί. Το έργο περιγράφει την άνοδο και την πτώση μιας πόλης του κέρδους και των ηδονών, ασκώντας κριτική στο καπιταλιστικό σύστημα, όπως γινόταν αντιληπτό στο ιδεολογικό πλαίσιο της μεσοπολεμικής Γερμανίας της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.
 

Προπώληση από 31/1
Μπαλέτο • Νέα παραγωγή

Κοππέλια
Έντουαρντ Κλουγκ / Λεό Ντελίμπ, Μίλκο Λαζάρ

11, 12, 15, 17, 18 Μαΐου 2024

Ώρα έναρξης: 19.30 (Κυριακή: 18.30) 


Τιμές εισιτηρίων: €15, €20, €30, €35, €42, €50, €55, €70
Φοιτητικό, παιδικό: €12
Περιορισμένης ορατότητας: €10


Ιδέα, λιμπρέτο, χορογραφία: Έντουαρντ Κλουγκ
Σκηνικά: Μάρκο Γιάπελ, Νίκα Ζούπαντς
Κοστούμια: Λέο Κούλας
Φωτισμοί: Τομάς Πριμζλ
Δραματουργία: Σάρα Μπρούζις, Μαξιμίλιαν Σάφενμπεργκερ

Με τους Α΄ Χορευτές, τους Σολίστ, τους Κορυφαίους και το Corps de ballet της Εθνικής Λυρικής Σκηνής


Μια νέα παραγωγή του μπαλέτου Κοππέλια θα παρουσιάσει το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στη χορογραφία του διακεκριμένου Σλοβένου χορογράφου Έντουαρντ Κλουγκ, ενός από τους σημαντικότερους Ευρωπαίους καλλιτέχνες που έχουν συνδεθεί με την τέχνη του χορού.

Ο Έντουαρντ Κλουγκ καταφέρνει να συνδυάσει τις δύο όψεις της ιστορίας μέσα από τον κινησιολογικό κώδικα του σύγχρονου χορού, συμπληρώνοντας τη ζωηρή πρωτότυπη μουσική του Λεό Ντελίμπ με νέες συνθέσεις του Μίλκο Λαζάρ. Το σκηνικό που δημιούργησε η σκηνογράφος Νίκα Ζούπαντς δημιουργεί μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα στη σκηνή, περιβάλλοντας την Κοππέλια. Ο Κλουγκ δημιουργεί έναν μυστηριώδη, παράξενο κόσμο, μέσα από τη μαγεία της ομορφιάς.

 

Χορηγός παράστασης

PRODEA logo 1
 

Προπώληση από 31/1
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

 • Μουσικό θέατρο

Ο αποτυχημένος
Τόμας Μπέρνχαρντ

11, 12, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26 Απριλίου 2024
Ώρα έναρξης: 20.30 (Κυριακή: 19.30)

Τιμές εισιτηρίων: €15, €20 • Φοιτητικό, παιδικό: €10
 

Μετάφραση:
Βασίλης Τομανάς
Διασκευή, σκηνοθεσία:
Έκτορας Λυγίζος
Μουσικός σύμβουλος:
Χαράλαμπος Γωγιός
Σκηνικό:
Μυρτώ Λάμπρου
Κοστούμια:
Άλκηστη Μάμαλη
Χορογραφίες, συνεργασία στην κίνηση
Δημήτρης Μυτιληναίος
Σχεδιασμός φωτισμών:
Δημήτρης Κασιμάτης
Σχεδιασμός ήχου:
Μπράιαν Κουν
Σχεδιασμός μακιγιάζ και κομμώσεων:
Ιωάννα Λυγίζου
Βοηθός σκηνοθέτη:
Εύα  Βλασσοπούλου 

 
Το μυθιστόρημα Ο αποτυχημένος του κορυφαίου Αυστριακού συγγραφέα Τόμας Μπέρνχαρντ, που σφράγισε τη γερμανόφωνη λογοτεχνία κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρώτη στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ σε διασκευή και σκηνοθεσία του πάντα καλλιτεχνικά ανήσυχου σκηνοθέτη, ηθοποιού και κινηματογραφιστή Έκτορα Λυγίζου. Μια θεατρική διασκευή που μετασχηματίζει τη μονολογική αφήγηση του πρωτότυπου σε μουσικοθεατρικό έργο για τέσσερις φωνές και ένα πιάνο.
 
Προπώληση από 31/1
 • Συναυλίες

«Φως! ω, πού είναι το φως;»
Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ

12 Μαΐου 2024
Ώρα έναρξης: 19.30

Τιμές εισιτηρίων: €12, €15 • Φοιτητικό, παιδικό: €10
 

Έργα των Φράνκο ΑλφάνοΜιχαήλ Ιππολίτοφ-ΙβάνοφΑλφρέντο ΚαζέλλαΑντρέ ΚαπλέΤζων Ώλντεν ΚάρπεντερΓιάννη ΚωνσταντινίδηΚάρολ Συμανόφσκι κ.ά.


Λυδία Ζερβάνου (υψίφωνος), Έλενα Μαραγκού (μεσόφωνος)

Ναταλία Γεράκη (φλάουτο), Δημήτρης Γιάκας (πιάνο)


Από τις σπουδαιότερες και ευγενέστερες μορφές της ιστορίας της Ινδίας, ο «βάρδος της Βεγγάλης» Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ δραστηριοποιήθηκε ως ποιητής, πεζογράφος, θεατρικός συγγραφέας, συνθέτης, φιλόσοφος και ζωγράφος, ενώ κατέχει την τιμή να είναι ο πρώτος μη Ευρωπαίος στον οποίον απονεμήθηκε το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1913. Ξεχώρισε επίσης για την κοινωνική μεταρρυθμιστική του δράση στο πλαίσιο του κινήματος της ινδικής ανεξαρτησίας, όντας επιπλέον ένας ακάματος ταξιδευτής που επισκέφτηκε πάνω από τριάντα χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα σε μια ιστορική επίσκεψη τo 1926.

Ένα απάνθισμα από αυτό το εκλεκτικό σώμα έργων θα παρουσιάσει στην Εναλλακτική Σκηνή μια έμπειρη ομάδα από σημαντικούς εκπροσώπους της ρεσιταλικής μας σκηνής, αποτελούμενη από τη φλαουτίστρια Ναταλία Γεράκη, τον πιανίστα Δημήτρη Γιάκα και τις μονωδούς Έλενα Μαραγκού και Λυδία Ζερβάνου.
 
Προπώληση από 31/1
• Μουσικό θέατρο

Η φωνή των Βακχών
Γιάννης Αγγελάκης



18, 19 Μαΐου 2024
Ώρα έναρξης: 20.30 (Κυριακή: 19.30)

Τιμές εισιτηρίων: €12, €15 • Φοιτητικό, παιδικό: €10

Σκηνοθεσία:
Γιώργος Κουτλής
Σκηνικό, κοστούμια:
Άρτεμις Φλέσσα
Σχεδιασμών φωτισμών:
Γιώργος Αγιαννίτης 

Χρήστος Κεχρής (τενόρος) 

Κώστας Τζέκος (μπάσο κλαρινέτο), Σπύρος Λασκαρίδης (τρομπέτα), Ανδρέας-Ρολάνδος Θεοδώρου (τρομπόνι)


Το μουσικοθεατρικό έργο Η φωνή των Βακχών του ανερχόμενου συνθέτη Γιάννη Αγγελάκη, μια ιδιαίτερη παράσταση που συνδυάζει το μουσικό θέατρο με τη σύγχρονη πειραματική μουσική, παρουσιάζεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ. Συμμετέχει ο τενόρος Χρήστος Κεχρής και μουσικοί από το ειδικευμένο στη σύγχρονη μουσική σύνολο Ergon Εnsemble. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Κουτλής.

 

Προπώληση από 31/1
• Συναυλίες

Salò: The Concert


18, 25 Φεβρουαρίου 2024
03 Μαρτίου 2024


Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμές εισιτηρίων: €12, €15 • Φοιτητικό: €10
Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 17 ετών

Παράλληλα με την παράσταση Σαλό, 120 ημέρες στα Σόδομα θα πραγματοποιηθεί και μια σειρά συναυλιών με τίτλο Salò: The Concert με τη συμμετοχή καλλιτεχνών της ελληνικής ραπ σκηνής, στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.

Το εκρηκτικό Salò: The Concert, σε σκηνοθετική και καλλιτεχνική επιμέλεια 'Aρη Μπινιάρη, αποτελεί μια διεύρυνση της θεματικής τόσο της ταινίας όσο και του ευρύτερου έργου του Ιταλού δημιουργού με τα εργαλεία και την αισθητική του επιδραστικότερου μουσικού ρεύματος του σήμερα.

Εννέα καλλιτέχνες της ελληνικής ραπ σκηνής, με αφορμή την ταινία του Παζολίνι, συνθέτουν πρωτότυπα τραγούδια με στίχους που αντλούν την έμπνευσή τους από το περιεχόμενο της ταινίας αλλά και από το ευρύτερο ποιητικό σύμπαν του Ιταλού σκηνοθέτη.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: $uleeBabyJEXPEGxhanHalf QuickieIGNES, LADELEOH6Oxentra. Τη μουσική παραγωγή έχει αναλάβει ο Odydoze και την επιμέλεια των στίχων ο Σωτήρης Τζοβάρας.

Οι συναυλίες θα διεξαχθούν στον σκηνικό χώρο της παραγωγής αμέσως μετά το πέρας της παράστασης.

To πλήρες πρόγραμμα του Salò: The Concert θα ανακοινωθεί σύντομα.

Προπώληση από 31/1
• Συναυλίες

Όλες του κόσμου οι φωνές: Η παγκόσμια ποίηση στο ελληνικό τραγούδι

Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιάννης Μπελώνης



21 Μαρτίου 2024
Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων: €12, €15 • Φοιτητικό: €10


Τραγούδια των Μίκη ΘεοδωράκηΧρήστου ΛεοντήΘάνου Μικρούτσικου, Μάνου Χατζιδάκι κ.ά.

Στίχοι Πωλ ΕλυάρΠιερ Ζαν ΖουβΟμάρ ΚαγιάμΦεδερίκο Γκαρθία ΛόρκαΒλαντίμιρ ΜαγιακόφσκιΤσαρλς ΜπουκόφσκιΜπέρτολτ ΜπρεχτΠάβλο ΝερούδαΧάινριχ ΧάινεΝαζίμ Χικμέτ

Ρίτα Αντωνοπούλου φωνή
Γιάννης Μπελώνης πιάνο
 

Μια ξεχωριστή συναυλία-αφιέρωμα στην παγκόσμια ποίηση στο ελληνικό τραγούδι έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ, στο ΚΠΙΣΝ, με τη συμμετοχή της διακεκριμένης ερμηνεύτριας Ρίτας Αντωνοπούλου και του έμπειρου ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιάννη Μπελώνη. Η συναυλία, που φέρει τον τίτλο  Όλες του κόσμου οι φωνές, θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στις 20.30.

 

Χορηγός Εναλλακτικής Σκηνής:

DEH-energo-blueblack-1H.png

Ιδρυτικός Δωρητής Εναλλακτικής Σκηνής:

new_logo_isn_2023_24.jpg

Προπώληση από 31/1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Αλιγάτορες» στο θέατρο Γκλόρια από 9 Μαΐου

  Αλιγάτορες (Alligators) Του Andrew Keatley Στο Θέατρο Γκλόρια Early   Bird: Η προπώληση ξεκίνησε! https://www.more.com/theater/ offer/aligatores/ Εσύ είσαι έτοιμος για τον ρόλο του δικαστή; Πιο επίκαιρο από ποτέ το βραβευμένο έργο του Andrew Keatley  Αλιγάτορες (Alligators) ,  παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην κεντρική σκηνή του  θεάτρου Γκλόρια  σε μετάφραση και σκηνοθεσία  Γιάννη Λασπιά  από τις 9 Μαΐου, κάθε  Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00  για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Είδαμε και προτείνουμε: Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; -Παράταση παραστάσεων

  Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Άλλο ένα μικρό διαμαντάκι στο φιλόξενοvο Project R είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πολύ το χαρήκαμε. Ένα κοινωνικό επίκαιρο κείμενο της αδικοχαμένης Χρύσας Σπηλιώτη, με το εξαιρετικό δίδυμο ηθοποιών Μαριάνθης Κυρίου και Ζώης Μουκουλη σε μία μεταξύ τους θεατρική καλοδουλεμένη χημεία με ένταση-πάθος-ενέργεια με απίστευτο μεράκι σκέρτσο και τσαχπινιά, μπαινοβγαίνουν σε διαφόρους ρόλους και ηλικίες με απίστευτη ευκολία και άνεση, με την εναλλαγή σκηνών μεταξύ σοβαρού και αστείου, παραθέτοντας μία υπέροχη παράσταση από την αρχή μέχρι και το συγκινητικό φινάλε! Η ευρηματική σκηνοθεσία του Κώστα Ανταλόπουλου με το γρήγορο-σκηνικό ξέφρενο ρυθμό της προσφέρει μία ζωντανή ξεσηκωτική παράσταση, σε ένα μαγικό ταξίδι με λόγια και κινήσεις,γέλιο-δάκρυα-αγάπη- έρωτα- μουσικές και συγκινήσεις.. Οι δύο γυναίκες στήριγμα η μία στην άλλη μέχρι το τέλος παλεύουν να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους και τη δική τους Αμερική!! Πόσους σταθμούς μπορεί να έχει η ζωή μα

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

  A Masterful Exploration of Existence: "Waiting for Godot" at Theatre of the No   The Theatre of the No in Athens boldly inaugurated its presence with a riveting rendition of Samuel Beckett’s timeless masterpiece, "Waiting for Godot." Directed by the visionary Nikos Dionysios, this production breathed new life into the existential musings of Beckett's iconic play.   From the moment the curtain rose on Thursday, April 18th, audiences were captivated by the profound themes and poignant performances that unfolded on stage. With a stellar international and Greek cast, led by the talented direction of Nikos Dionysios, the production brought a fresh perspective to one of the most important theatrical works of the 20th century.   At its core, "Waiting for Godot" delves into the depths of human existence, exploring themes of loneliness, dependency, and the relentless pursuit of meaning in a world shrouded in uncertainty. Through the lens of two pr

ΘΕΑΤΡΟ ΕΛ ΕΡ -Ελένη Ερήμου Πρόγραμμα παραστάσεων : Φεβρουάριος – Μάρτιος – Απρίλιος 2024

  ΘΕΑΤΡΟ ΕΛ ΕΡ -Ελένη Ερήμου   Πρόγραμμα παραστάσεων : Φεβρουάριος – Μάρτιος – Απρίλιος 2024   Καινούργια χρονιά και καινούργιο ξεκίνημα για το θέατρο ΕΛ ΕΡ - Ελένη Ερήμου, με τρεις σημαντικές παραστάσεις που εντάσσονται στο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, εναρμονιζόμενες με το όραμα του θεάτρου για συμβολή στον Πολιτισμό. Το θέατρο ΕΛ ΕΡ – Ελένη Ερήμου που έλαβε την αρχική του ονομασία   από την γνωστή ρήση του Θουκυδίδη «ΕΛΠΙΣ ΤΕ ΚΑΙ ΕΡΩΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΙ»,   βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, υπό το Φως της Ακρόπολης και διαθέτει δύο αίθουσες, την ΕΡΩΣ στον κάτω χώρο και την ΕΛΠΙΣ στον άνω, που αποτελεί και την κεντρική σκηνή. Εκεί, με πολλή προσοχή, επιλέγονται παραστάσεις που έχουν πολλά να πουν στους σημερινούς θεατές. Και οι δύο χώροι φιλοξενούν την Τέχνη σε πολλές από τις εκφάνσεις της: θέατρο, βιβλίο, ζωγραφική, μουσική, χορός - και αποτελούν σημείο συνάντησης   ανθρώπων που ενδιαφέρονται και προάγουν τον Πολιτισμό.  

ΓΛΥΚΕΡΙΑ "Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Ανοιξης". Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη, 29 και 30 Απριλίου στο Γυάλινο. Συμμετέχει ο Λεωνίδας Κακούρης

  ΓΛΥΚΕΡΙΑ " Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης " Για μόνο δύο παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο  Μεγάλη Δευτέρα & Μεγάλη Τρίτη,  29 και 30 Απριλίου  Συμμετέχει ο Λεωνίδας Κακούρης   Την παράσταση «Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης» με κεντρικό άξονα το σπαρακτικό μοιρολόι της Παναγίας, θα παρουσιάσει η  Γλυκερία  την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη, 29 και 30 Απριλίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ AMBER ALERT ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ODISE PLAKU

  AMBER ALERT του Odise Plaku   ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ   AMBER ALERT του Odise Plaku