Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Προγραμμάτων Σχολικών Πολιτιστικών δραστηριοτήτων "Τοπόσημα μνήμης και πολιτισμού στην Εκπαιδευτική Περιφέρεια του Πειραιά (ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ)


ΝΙΚΑΙΑ.jpg

Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Προγραμμάτων Σχολικών Πολιτιστικών δραστηριοτήτων

"Τοπόσημα μνήμης και πολιτισμού στην Εκπαιδευτική Περιφέρεια του Πειραιά (ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ)" 

10 έως και 13 Μαΐου 2022
Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης" (Μπιχάκη 8-Ρέντης) .
Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας Ρέντη


Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Προγραμμάτων Σχολικών Πολιτιστικών δραστηριοτήτων με θέμα: "Τοπόσημα μνήμης και πολιτισμού στην Εκπαιδευτική Περιφέρεια του Πειραιά (ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ)" 
διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά -Τομέας Πολιτιστικών Θεμάτων δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων Ανθής Γουρουντή ΠΕ7901 και με επιστημονικά υπεύθυνη τη Δρ Χρυσάνθη Κουμπάρου ΣΣΕ Φιλολόγων και σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας Α.Ι. Ρέντη-Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπ. και από 10 έως και 13 Μαΐου 2022


Η έναρξη του συμποσίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας Ρέντη την Τρίτη 10 Μαΐου και ώρα 11.00 . (Π.Τσαλδάρη 10) και την Τετάρτη 11 Μαΐου θα τιμηθεί ο σκηνοθέτης Διονύσης Γρηγοράτος  ενώ παράλληλα θα γίνει προβολή της ταινίας του PORTO LEONE (Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης" )

Οι εργασίες του συμποσίου όπως και η έκθεση εικαστικών, η οποία θα λειτουργεί παράλληλα, θα φιλοξενηθούν στο Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης" (Μπιχάκη 8-Ρέντης) .

https://mail.google.com/mail/u/1?ui=2&ik=b0ddd1e6ce&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1732346049151756202&th=180a878da7bde7aa&view=att&disp=inline&realattid=f_l2ylrl1p1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".