Πρόγραμμα Εβδομάδας 9-15 Μαΐου

 


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δευτέρα 9/5/2022, 21:00 - Erica Lagalisse- Απόκρυφα Στοιχεία του Αναρχισμού

ΟΜΙΛΙΑ
Erica Lagalisse (Ανθρωπολόγος- Καναδάς)
Δευτέρα 9/5/2022
ώρα 21.00
Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο
Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ
(Ρ. Παλαμήδη 2, Ψυρρή)
Σε ένα κόσμο που οι θεωρίες συνωμοσίας ξεσπάνε ξαφνικά στο διαδίκτυο και καταλαμβάνουν τον δημόσιο χώρο, η ανθρωπολόγος Erica Lagalisse μας καλεί σε μια ομιλία - παρουσίαση του βιβλίου της "ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ. Με έμφαση στην Συνωμοσία των Βασιλέων και την Συνωμοσία των Λαών"- μια εξερεύνηση της γκρίζας ζώνης ανάμεσα στις στρατηγικές των κυρίαρχων και τα απελευθερωτικά σχέδια των καταπιεσμένων.
Η ομιλία θα γίνει στα Αγγλικά με μετάφραση στα Ελληνικά.
Το βιβλίο κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Firebrand
"Αυτό είναι σίγουρα το πιο δημιουργικό και συναρπαστικό και ενδεχομένως το πιο σημαντικό έργο που κυκλοφόρησε, εδώ και πολλά χρόνια, τόσο για τον αναρχισμό όσο και για τον αποκρυφισμό. Θα πρέπει να οδηγήσει στη δημιουργία ενός ολόκληρου νέου τομέα θεωρητικών σπουδών". (David Graeber, ανθρωπολόγος, αναρχικός ακτιβιστής και συγγραφέας, ανάμεσα σε άλλα, του βιβλίου "Χρέος: Τα πρώτα 5.000 χρόνια")
"Η Lagalisse ανασκάπτει τις θεολογικές, πνευματικές ρίζες του αναρχισμού προκειμένου να εντοπίσει τις αδυναμίες του αριστερού ακτιβισμού. Ένα βιβλίο συναρπαστικό, διαφωτιστικό που συχνά προκαλεί την έκπληξη, το οποίο ευχαριστεί και εντυπωσιάζει, καθώς αυτό στοχάζεται πάνω σε μία εντυπωσιακή ποικιλία θεμάτων, από το φύλο και τη διαθεματικότητα έως τις μυστικές εταιρείες, τον αποκρυφισμό και τη συνωμοσία". (Gabriella Coleman, συγγραφέας του Hacker, Hoaxer, Whistleblower, Spy: The Many Faces of the Anonymous)
Όπως εξιστορεί στην εισαγωγή της έκδοσης η Erica Lagalisse, κατά την διάρκεια των σπουδών της ανακάλυψε ότι η ερευνητική προσπάθεια στην οποία επιδιδόταν σχετικά με το ιστορικό παρελθόν τόσο των συνδικαλιστικών κινημάτων, αλλά και του λεγόμενου κλασικού αναρχικού κινήματος «έπεφτε» πάνω στην ιστορία του ελευθεροτεκτονισμού μεταξύ άλλων κρυφών αδελφοτήτων. Οι δισταγμοί της νεαρής τότε Lagalisse, γνωστής στο ακαδημαϊκό της τμήμα ως «αναρχικιάς», να προχωρήσει στην ανάδειξη αυτής της σχέσης διαλύθηκαν μετά και την ενθάρρυνση της ακαδημαϊκής της συμβούλου και διευθύντριας του Τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου ΜcGill στο Μόντρεαλ της επαρχίας Κεμπέκ στον Καναδά. Έτσι, κινήθηκε στην κατεύθυνση της συμπλήρωσης της μελέτης της για τον συνδικαλισμό του 19ου και 20ου αιώνα, με έμφαση στις ρίζες του αναρχισμού στην θεοσοφία και τον ελευθεροτεκτονισμό του 19ου αιώνα θεωρώντας, όχι μόνο πρακτικά υπεύθυνο, αλλά και «πολιτικά» αναγκαίο να θίξει το ακανθώδες ζήτημα της μυστικής επαναστατικής εταιρείας.
Τον 19ο αιώνα οι αναρχικοί κατηγορήθηκαν για συνωμοσία από τις κυβερνήσεις που φοβόντουσαν την επανάσταση, αλλά τον εικοστό αιώνα διάφορες "θεωρίες συνωμοσίας" κάνουν λόγο για έλεγχο των αναρχικών από το ίδιο το κράτος. Οι Ιλλουμινάτι ήταν ένα δίκτυο διανοούμενων που υποστήριξαν την αυτοκυβέρνηση και αντιτάχθηκαν στην ατομική ιδιοκτησία, ωστόσο σήμερα το κοινό μαθαίνει ότι αυτοί ήταν (και είναι) η ίδια ακριβώς ομάδα που ελέγχει τις κυβερνήσεις και υπερασπίζεται την ατομική ιδιοκτησία παγκοσμίως. Με την παρέμβασή της στη τόση παραπληροφόρηση, η Lagalisse χρησιμοποιεί πρωτογενείς και δευτερογενείς πηγές από πολλές γλώσσες για να διασαφηνίσει την ιστορία της αριστερός και να εξηγήσει την πραγματική σχέση ανάμεσα στην επανάσταση, την πανθεϊστική απόκρυφη φιλοσοφία και τις μυστικές αδελφότητες.
Εξερευνώντας τις κρυμμένες αντιστοιχίες ανάμεσα στον αναρχισμό, την αναγεννησιακή μαγεία και τα κινήματα της Νέας Εποχής, η Erica Lagalisse επίσης προωθεί την κριτική επιστημονική σκέψη όσον αφορά τις αριστερές συνδέσεις με την κοσμική πολιτική. Μελετώντας τον αναρχισμό ως ιστορικό αντικείμενο, αυτό το καινοτόμο έργο υπογραμμίζει το πώς η ανάπτυξη της αριστερής θεωρίας και πράξης μέσα στις μυστικές, ανδρικές δημόσιες σφαίρες εξακολουθεί να τροφοδοτεί τις σύγχρονες αναρχικές κατανοήσεις του "πολιτικού", όπου η ανδρική καταπίεση από το κράτος γίνεται το πρότυπο εξουσίας γενικά.
 
Οργάνωση εκδήλωσης:
Κενό Δίκτυο
http://voidnetwork.gr
Υλη[matter] HYLE
http://hyle.gr/
εκδόσεις Firebrand

---

Τετάρτη 11/5/2022,18:30-20:00 - Ανοιχτή πρόβα Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου Playback

Ανοιχτή πρόβα Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου Playback.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την ομάδα Playback Ground στηρίζει έμπρακτα το Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός σε αυτήν την περίοδο που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση. Θεωρώντας κοινωνικό αγαθό την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη στην τέχνη, 

προσκαλεί τα μέλη του δικτύου και όσα άτομα έχουν την περιέργεια να έρθουν σε επαφή με αυτό το αυτοσχεδιαστικό είδος κοινωνικού θεάτρου.

Πότε: Την Τετάρτη 11 Μαΐου σε Ανοικτή Πρόβα για όσα άτομα ενδιαφέρονται να μυηθούν στον κόσμο του Playback Theatre 

και να παρακολουθήσουν τη διαδικασία μιας ανοιχτής πρόβας της ομάδας Playback Ground.

Διάρκεια: 18:30- 20.00

Τοποθεσία: Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός. 

Λίγα λόγια για το Διαδραστικό Θέατρο Playback: 

Είναι ένα είδος αυτοσχεδιαστικού θεάτρου, δίχως σκηνοθεσία, με μοναδικό σεναριακό άξονα τις καθημερινές σκέψεις και εμπειρίες του κοινού. 

Σε μια παράσταση Playback, ο/η θεατής συνδιαμορφώνει ουσιαστικά μια παράσταση, καθώς οι δικές του/ της ιστορίες, βιώματα και προβληματισμοί συμπληρώνουν το νήμα στις ιστορίες του κοινού και αποτελούν το «σενάριο» της κάθε παράστασης.

Αναρωτιέσαι κι εσύ συχνά πώς διαμορφώθηκες σε αυτό που είσαι; 

Τι προηγήθηκε; Σε τι διαφέρουμε και σε τί μοιάζουμε οι άνθρωποι μεταξύ μας;

Πώς επηρεάζει η κάθε εποχή όσον αφορά στις αξίες και τα ιδανικά μας; 

Πόσους ρόλους μπορεί να χωρέσει ένα άτομο;

Πώς φτάνουμε τελικά στον πυρήνα της ταυτότητάς μας;

Στο θέατρο playback έχουμε το ιδανικό έδαφος για να διερευνήσουμε την ταυτότητά μας. 

Πώς μπορούμε να μπαίνουμε στη θέση του Άλλου ανθρώπου χωρίς να κρίνουμε, ακόμα κι αν το βίωμά μας διαφέρει;

Ανοίγουμε έναν χώρο ασφαλή για να νιώσουμε το ανήκειν και τη συνοχή της ίδιας της ομάδας, που μας εμπεριέχει.

Πληροφορίες για την ομάδα Playback Ground: https://playbackground.wordpress.com/

Οργάνωση: συντονιστική επιτροπή του γραφείου Αθήνας του ΠΔΘΕ

Κατερίνα Αλεξάκη, Αναστασία Κουλαλόγλου, Δήμητρα Νικολοπούλου, Δήμητρα Σκέμπη, Χριστίνα Στουραΐτη

---

Τετάρτη 11/5/2022, 21:30 - λοκατόλα + ΜΑΣ LIVE

λοκατόλα + ΜΑΣ LIVE
…στο Εμπρός την Τετάρτη 11 Μαΐου (του καθόλου σωτήριου έτους) 2022
Δύο σχήματα με κοινή διάσταση τον αυτοσχεδιασμό όσο και την καταγραφή τόσο ηχητικών όσο και λεκτικών θραυσμάτων, δύο σχήματα όπου ο λόγος (έμμετρος και μη) παίζει κεφαλαιώδη ρόλο στην τελική διάσταση της καλλιτεχνικής τους κατάθεσης, ισάξιο με αυτόν της παραγωγής ήχων και ρυθμολογιών στα όρια του ρηξικέλευθου, ανεβαίνουν στη σκηνή του Εμπρός την Τετάρτη, 11 Μαΐου.
Οι λοκατόλα και οι ΜΑΣ κρίνοντας ότι έχουν πολλά κοινά σημεία στίξης- όπως αναφέρθηκε και παραπάνω-, κάνουν πράξη την δέσμευση που είχαν τα μέλη των δύο συγκροτημάτων μεταξύ τους, σε παρελθόντα χρόνο, να μοιραστούν τη σκηνή για ζωντανή παρουσίαση του υλικού τους.
Οι ΜΑΣ είναι ένα τρίο το οποίο έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους (Σκεπτικισμός και Ζωώδης Πίστη το 2020 και Θύρα το 2021) και ο ήχος του κινείται στο χώρο του art rock (ή τέλος πάντων εκεί πιστεύουν οι συμμετέχοντες σε αυτό).
Οι λοκατόλα είναι μια αθηναϊκή κολεκτίβα που συλλέγει τα απομεινάρια της πόλης και τα ανακυκλώνει σε ποίηση, κλάμα και θόρυβο. Δίνει την ίδια σημασία στην κομμώτρια της γειτονιάς και το Σαίξπηρ, στην καψούρα και στην καθημερινότητα - ένα αρχαιολογικό πρότζεκτ καταγραφής ήχων και εικόνων στο αστικό τοπίο που δεν έχουν χρηστικότητα και ανταλλακτική αξία -ένα performance με λόγο, φιλμ, κιθάρες και synthesizers.
Το 2020 κυκλοφόρησαν δίσκο μονοτονία ρῷθ από την A Man out of a Man και τον Φεβρουάριο του 2022 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος τους με τίτλο Νέκυια από την Same Difference Music
*Η συναυλία ξεκινάει στις 9+45 μ.μ. ενώ η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά
*Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ/ Ρήγα Παλαμήδου 2 / Αθήνα

---

Πέμπτη 12/5/2022, 21:30 - Live Afro Cargo & dj Lady Erica from Jamaica

Make love not war (Bikini mini fest)
LIVE Bands:
Afro Cargo
+ the Dancers, with support from band of friends
Reggae Dub Dj set:
Lady Erica
(from Jamaica)
Drums : Filippos Ioannidis
Bass: Vasilis Leondaris
Guitar: Stathis
Keyboard: Lily Rossignuex
2nd guitar: Pantelis Stathatos
Singer: Didis
Flute, Sax and guitar: Didis
Sax: Jerry Ntasios

---

Κάθε Παρασκευή, στις 21:00 και κάθε Σάββατο στις 20:00 από 29/4 έως 21/5/2022, "ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ"του Χάρη Γεωργιάδη

Ο θίασος του «Iliana Theater», παρουσιάζει το έργο του Χάρη Γεωργιάδη ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ, βασισμένο στη ζωή της πεζογράφου Μαργαρίτα Καραπάνου.

Μια παράσταση κινηματογραφικής δομής, η οποία φωτίζει τα σκοτάδια των ανθρώπων που ζουν χωρίς την ανιδιοτελή αγάπη.

Ο εγκλεισμός, τα φάρμακα, η αλληλογραφία μάνας με κόρη, η συμπαράσταση και η παραμόρφωση του εύθραυστου ψυχισμού, συντελούν σε μια θεατρική πράξη βέλος, που στοχεύει να ταρακουνήσει συνειδήσεις.

Μία ασθενής, μία νοσηλεύτρια και μία γιατρός ψυχιατρικής κλινικής, αποκαλύπτουν το μυστικό τους κι εμφανίζουν έναν κρυμμένο εαυτό. Οι πραγματικές επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ισορροπίες της κλινικής, με αποτέλεσμα να ενδώσουν σ’ έναν διαφορετικό έρωτα, σ’ έναν ψυχολογικό πόλεμο και σ’ ένα παιδικό τραύμα, καταλήγοντας όλοι στην εξομολόγηση της αγάπης.

Συντελεστές:

Κείμενο - Σκηνοθεσία - Επιμέλεια Μουσικής: Χάρης Γεωργιάδης

Επιμέλεια Σκηνικών: Κατερίνα Παναγιωτοπούλου

Επιμέλεια Κοστουμιών: Αργυρώ Βασιλείου

Κατασκευή κούκλας: Ευθαλία Οικονομοπούλου

Βίντεο: Διονύσης Θεοδωρόπουλος

Φωτογραφίες: Βασίλης Τσαλικίδης

Δημιουργικό: Σοφία Ντερβάκου

Παίζουν: Ηλιάνα Σπυρίδωνος, Εύη Μαρκουλή, Κλαίρη Παπακυριακού

Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή στις 21:00 & κάθε Σάββατο στις 20:00

29/04 έως 21/05/2022

Τηλ. κρατήσεων: 6973070329

 

Είσοδος με Ελεύθερη Συνεισφορά

 

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ

Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή - Αθήνα

---

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Κάθε Δευτέρα - 18:00-20:00, Balkan Session of Athens

Το Balkan Session επιστρέφει και φέτος στο Θέατρο Εμπρός!
Πρόκειται για μία ξεχωριστεί πρωτοβουλία η οποία έχει σκοπό την προώθηση της μουσικής των Βαλκανίων, και την ανάδειξη των μουσικών δικτύων που ενώνουν τις παραδόσεις τους.
 
Το B.S χωρίζεται σε δύο μέρη : αρχικά μαθαίνουμε ένα καινούργιο τραγούδι κάθε εβδομάδα με έναν υπεύθυνο διδάσκοντα της ειδικότητας που μας αφορά (μελωδία, συνοδεία, ρυθμός και τραγούδι).
Σε δεύτερη φάση πραγματοποιείται η πρόβα με όλους τους συντελεστές και το διασκευάζουμε με πνεύμα πρωτοβουλίας και συλλογικότητας.
 
Τα μαθήματα θα είναι κάθε Δευτέρα 6-8 μμ στο Θέατρο Εμπρός.
Το Balkan Session λειτουργεί με το σύστημα της ελεύθερης συνεισφοράς ούτως ώστε να στηριχτούν τα έξοδα της οργάνωσης.
---------------------------------------------
ENGLISH
Balkan Session returns to Embros Theater again this year!
This is a special initiative that aims to promote the music of the Balkans, and to highlight the music networks that unite their traditions.
 
The B.S is divided into two parts: first we learn a new song every week with a responsible teacher of the specialty that concerns us (melody, accompaniment, rhythm and song).
In the second phase, the rehearsal takes place with all the participants and we adapt it with a spirit of initiative and collectivity.

Classes will be every Monday 6-8 pm at the Embros Theater.
The Balkan Session operates with the system of free contribution in order to support the expenses of the event.

----------------------------------------------

Κάθε Τρίτη - 18:00-20:00, Εργαστήρι θεατρικού αυτοσχεδιασμού

 

----------------------------------------------

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή - 18:30-20:00, μάθημα Hatha Yoga με την Τατιάνα

Kάθε Τρίτη και Παρασκευή 18:00-20:00 (από 19 Οκτωβρίου 2021)
Χάθα, στα σανσκριτικά, σημαίνει ήλιος (χα) και φεγγάρι (θα) και γιόγκα σημαίνει ένωση - σύνδεση. 
Ένωση της αναπνοής με την κίνηση, του σώματος με το νου, της ατομικής με τη συμπαντική ψυχή, του αρσενικού με το θηλυκό... όλων των αντιθέτων για να βρούμε ξανά το κέντρο μας, την πηγή.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη την επιστροφή στις ρίζες μας, την επανένωση με την πηγή, με την εσωτερική μας δύναμη για να ξανακερδίσουμε την ακεραιότητά μας, την ενότητα σώματος, νου και ψυχής ώστε ν' αντιμετωπίσουμε την ολοένα αυξανόμενη πίεση και το άγχος που παράγουν οι καθημερινές συνθήκες της ζωής μας.
 
Η γιόγκα αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να το πετύχουμε. Άσκηση σωματική, ενεργειακή και πνευματική, βασισμένη στην προσεκτική και ακούραστη αυτοπαρατήρηση των ανθρώπων που ασκήθηκαν και ασκούνται σ' αυτή, εδώ και χιλιετίες, αποτελεί, στην πραγματικότητα, μία πλήρη επιστημονική αγωγή υγείας σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. H γιόγκα βοηθάει τον άνθρωπο ν' αναπτύξει την ισορροπία, το συντονισμό κινήσεων και να εστιάσει στο κέντρο του, σωματικά και νοητικά. Ανανεώνει, αναζωογονεί, θεραπεύει το σώμα, τεντώνοντας τους μύες, τις αρθρώσεις, τη σπονδυλική στήλη, κάνοντας μασάζ στα εσωτερικά όργανα, τροφοδοτώντας με οξυγόνο το αίμα μέσω της αναπνοής. Το αίμα, τροφοδοτώντας με τη σειρά του με οξυγόνο όλα τα εσωτερικά όργανα συμπεριλαμβανομένου του νευρικού συστήματος και των αδένων,ρυθμίζει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού!
 
Ένα πλήρες μάθημα παραδοσιακής χάθα γιόγκα διαρκεί από 1 1/2 έως 2 ώρες και περιλαμβάνει τεχνικές αναπνοής (πραναγιάμα), ασάνες (στάσεις που εναλλάσσονται ), καθοδηγούμενο διαλογισμό,ή, όπως συνηθίζουμε να λέμε, βαθιά χαλάρωση (νίντρα γιόγκα) και τεχνικές συγκέντρωσης του νου, ή όπως συνηθίζουμε να λέμε, διαλογισμό.
 
Ελάτε με άνετα ρούχα και με όποια διάθεση θέλετε....
Στρωματάκια γιόγκα, καθώς και κουβερτούλες φλις για τη βαθιά χαλάρωση υπάρχουν στο χώρο, αλλά μπορείτε, εννοείται να φέρετε τα δικά σας αν θέλετε.

----------------------------------------------

Κάθε Τετάρτη 18:00-20:00 και Κυριακή 17:00-19:00, Μάθημα χορού salsa, kizomba, batchata με τον Υβ

Κάθε Τετάρτη 18:00 - 20:00 και Κυριακή 17:00 - 19:00.
 

----------------------------------------------

Κάθε Πέμπτη - 19:00-21:00, Μαθήματα Παραδοσιακών Χορών με τον Δημοσθένη

Κάθε Πέμπτη
Στις 19.00 Τμήμα Αρχαρίων
Στις 20.00 Τμήμα Προχωρημένων
Διδασκαλία χορών Δημοσθένης Αλεξόπουλος
τηλ.επικοινωνίας 6973733425
email dimod25@yahoo.com

---

Κάθε Σάββατο-15:00-18:00, Εργαστήρι Σωματικού Θεάτρου και Commedia dell' Arte με την Ντέμη Σαρακανίδα

• Γιατί Σωματικό Θέατρο;
Διότι το Θέατρο είναι Βίωμα. Ας ακούσουμε τί έχει να μας πει το Σώμα μας προτού μας προλάβει το μυαλό και ο λ/Λόγος.
• Γιατί Commedia dell’ Arte;
Διότι είναι έντονη, εκφραστική, εμμένει στη λεπτομέρεια και παρασύρει στη σκανδαλιά.
• Λίγα λόγια για το εν λόγω είδος:
Η Commedia dell’ Arte μπορεί να θεωρηθεί η Μητέρα τη Μοντέρνας Κωμωδίας. Είναι αδιαμφισβήτητα η πρώτη φορά στην Ιστορία του Θεάτρου που συναντάμε επαγγελματίες ηθοποιούς.
Οι σταθεροί τύποι – χαρακτήρες δεν είναι πολύ μακριά από τη δική μας λαϊκή θεατρική παράδοση: το Θέατρο Σκιών.
• Λίγα Λόγια για τις Συναντήσεις μας:
Η Δομή του Εργαστηρίου είναι αυστηρή. Ξεκινάμε με ΖΕΣΤΑΜΑ, προχωράμε σε ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ, μελετώντας ΣΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ και κλείνουμε με ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
Κάθε Σάββατο 15:00-18:00 (το ωράριο τηρείται με ευλάβεια) στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ.
• Λίγα Λόγια για τη Δασκάλα:
Ονομάζομαι Ντέμη Σαρακανίδα και θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά.
* Το Εργαστήρι είναι ΑΝΟΙΧΤΟ σε όσες και  όσους έχουν αυξημένη περιέργεια για... την ίδια τη ζωή!
** Υπάρχει ΚΟΥΤΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ.
*** Στις αρχές του Ιούνη στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ θα λάβει χώρα παράσταση, στην οποία θα παρουσιαστούν από τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες του Εργαστηρίου σκηνικές συνθέσεις, βασισμένες στην Commedia dell’ Arte.
 
---

Κάθε Κυριακή μετά τις 19:00 - Ανοιχτή Συνέλευση

Ανοιχτή συνέλευση κάθε Κυριακή από τις 19:00 και μετά.
Καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχουν με τις απόψεις και τη δημιουργικότητά τους στην ανοιχτή συνέλευση του Εμπρός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".