Ο Κώστας Μακεδόνας στην προβολή της κινηματογραφημένης συναυλίας «Παραλλαγές πάνω σε μιαν αχτίδα»

 


Ο Κώστας Μακεδόνας
στην προβολή της κινηματογραφημένης συναυλίας

«Παραλλαγές πάνω σε μιαν αχτίδα»




Ο Κώστας Μακεδόνας παρευρέθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και παρακολούθησε την προβολή του μουσικο-κινηματογραφικού έργου «Παραλλαγές πάνω σε μιαν αχτίδα», ένα έργο σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και ποίηση Οδυσσέα Ελύτη.

Η σπάνια αυτή μουσική ταινία έκλεψε τις εντυπώσεις και οι συντελεστές της με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, καταχειροκροτήθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου της Ακρόπολης, ανάμεσά τους φυσικά και ο Κώστας Μακεδόνας που μαζί με την Βερόνικα Δαβάκη, την Μυρσίνη Μαργαρίτη και τον Γιώργο Φλωράκη τραγούδησαν στην ταινία.


Η συναυλία πραγματοποιήθηκε πέρυσι στον Αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο όπου και κινηματογραφήθηκε σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS