Στο Εργαστήρι«ΔΡώΜΕΝΑ» -- ξεκινήσαμε τις εγγραφές για το νέο Βιωματικό Σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού

 Με ανυπομονησία και άπλετη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν και πάλι τα Δημιουργικά μας Προγράμματα από τις αρχές Οκτωβρίου 2021!


 

Τα «ΔΡώΜΕΝΑ» δημιούργησαν το Πρόγραμμα «Το Θεατρικό Παιχνίδι ως Κοινωνικό Εργαλείο», ένα Εκπαιδευτικό Βιωματικό Σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού με την Στέφη Θεοδότου διάρκειας 8 μηνών.

 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε Ηθοποιούς, Θεατρολόγους, Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Κοινωνιολόγους, Εργοθεραπευτές, Βρεφονηπιοκόμους, Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Εμψυχωτές Θεατρικού Παιχνιδιού, Σκηνοθέτες και σε ανθρώπους που απασχολούνται με ομάδες, σπουδαστές και εργαζόμενους.

 


 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6897785 και 6941-407372

Αθηνά Μηλιαρά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΔΡώΜΕΝΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Είδαμε και προτείνουμε: «Άνθρωπος του Θεού» – Όταν η πίστη συγκρούεται με την απελπισία

Είδαμε και προτείνουμε: Η Σκύλα του Georges de la Fouchardière, σε απόδοση και σκηνοθεσία Κερασίας Σαμαρά

Είδαμε και προτείνουμε: «ΜΕΤΑΝΑΑΑΑΣΤΕΣ» ή «Είμαστε πάρα πολλοί πάνω σ’ αυτήν τη βάρκα» του Ματέι Βιζνιέκ

Είδαμε και προτείνουμε: «Συγγνώμη κύριε Μπέκετ»