Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - International Live Streaming Concert από το Παλλάς, μέσω VIVA.gr

 ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ


INTERNATIONAL LIVE STREAMING CONCERT από το Παλλάς

01/01/2021 στις 21:00, μέσω www.VIVA.gr

Pre-Show event, στις 20:15

Η Άννα Βίσση έρχεται με μια μοναδική LIVE Streaming συναυλία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά από το Θέατρο Παλλάς. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και διασκευές-έκπληξη τραγουδιών που αγαπά, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας και του lockdown που διανύουμε. Μία μεγάλη διαδικτυακή συναυλία σε live αναμετάδοση για όλο τον κόσμο, απ’ άκρη σ’ άκρη της γης, για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «Πάει ο παλιός ο χρόνος..» Η Άννα προσκαλεί και υποδέχεται ως special guest, ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του κοινού, το Νίκο Μουτσινά μαζί με την Ματίνα Νικολάου ως ΒάνιαΜαζί τους, θα βρεθούν επί σκηνής και άλλοι καλεσμένοι-έκπληξη για να μας ευχηθούν καλή χρονιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Σε μια περίοδο που τα ζωντανά θεάματα - που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη - δεν επιτρέπονται, η Άννα Βίσση μαζί με την 13μελη «χρυσή» ορχήστρα της, θα φέρουν τη μουσική και τα διαχρονικά τραγούδια της στα σπίτια μας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του 2021.

Οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες όλου του κόσμου, να παρακολουθήσουν μια εορταστική παγκόσμια συναυλία σε LIVE αναμετάδοση από το θέατρο Παλλάς, με οικοδέσποινα την μοναδική Άννα Βίσση!

Μια ακόμη έκπληξη της βραδιάς, είναι το Pre-Show event που θα πραγματοποιηθεί, 45 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, στις 20:15. Αποκτήστε το ειδικό εισιτήριο για το Pre-Show και ζήστε από κοντά το εορταστικό κλίμα της Πρωτοχρονιάς, την μαγεία της προετοιμασίας και πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις, δίπλα στην αγαπημένη μας Άννα Βίσση!    

 

ΓΙΑ ΤΟ TRAILER ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



INTERNATIONAL LIVE STREAMING CONCERT
από το Παλλάς

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

LIVE STREAMING μέσω www.VIVA.gr

1/1/2021 στις 21:00
Pre-Show Event, στις 20:15


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΒΑΣ


ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Αντώνης Ανδρέου - Τρομπόνι

Δημήτρης Γάσιας - Βιολί

Γιάννης Καφετζόπουλος - Πλήκτρα, Πιάνο

Κώστας Κεφαλάς - Τρομπέτα

Παναγιώτης Κολοκοτρώνης - Μπουζούκι

Μιχάλης Μπακάλης - Κρουστά, Ταραμπούκα, Νταούλι

Δημήτρης Μποσινάκος - Τύμπανα

Κώστας Πατσιώτης - Μπάσο

Carlos Eleuterio Perez - Ηλεκτρική Κιθάρα

Δημήτρης Σιάμπος -Ηλεκτρική, Ακουστική, Κλασσική Κιθάρα

Παναγιώτης Τσεβάς - Ακορντεόν, Επιμέλεια Ορχήστρας

 

ΝΑΤΑΣΑ ΜΗΝΔΡΙΝΟΥ - Τραγούδι, Φωνητικά

ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ - Τραγούδι, Φωνητικά

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Γιάννης Μπαξεβάνης - Επιμέλεια Ήχου

Αργύρης Λιανός – Ηχολήπτης Stage

Μενέλαος Ορφανός – Σχεδιασμός Φωτισμού

Νικόλαος Πηλιούρης - Stage Manager

Make Up: Μαίρη Ρόκκου

Hair Styling: Πάνος Παπανδριανός

Styling: Δάφνη Ηλιάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

Νίκη Βίσση Μπούφη

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Θεατρικές Σκηνές

 


ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ONLINE STREAMING

Παρασκευή 1/1/2021, στις 21:00
Έναρξης
Pre-Show στις 20:15

ΤΙΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Concert: 15€
Pre-Show & Concert: 18€


Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης

·      Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή του live stream, θα μεταφερθείτε στη σελίδα παραγγελίας, όπου θα φαίνεται ο κωδικός εισόδου σας και σε πορτοκαλί πλαίσιο το link για την προβολή.

·      Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα "Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ: - ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - International Live Streaming Concert", όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου για το video.
(Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενα σας παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα [spam] και Προσφορές.)

·      Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από την παραπάνω σελίδα παραγγελίας.
Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην αγορά σας:

o    Pre-show & Concert, έναρξη στις 20:15: https://www.viva.gr/tickets/streaming/351747/anna-vissi-live-concert-and-preshow

o    Concert, έναρξη στις 21:00: https://www.viva.gr/tickets/streaming/351746/anna-vissi-live-concert

·      Καλή διασκέδαση και καλή χρονιά!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά. Η διαδικτυακή προβολή της παράστασης προστατεύεται από την MEDIASTALKER™.

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

"Αγγλίδα Ερωμένη" Πρεμιέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

  Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΡΩΜΕΝΗ της Μαργκερίτ Ντυράς Αστυνομικό ψυχολογικό δράμα

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη.