Nora’s Cinematic / ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

 


Nora’s Cinematic

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Μουσική: Ελεονόρα Μανόνα

 

Δείτε το Official Music Video στο YouTube: https://youtu.be/q6sORy3WEHA

Βρείτε το τραγούδι «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://NorasCinematic.lnk.to/TahidromosPR

Εδώ θα βρείτε το τραγούδι σε wav & mp3: https://umusic.box.com/s/mq9mhftdl7fwpfvetgt3uwcm94vhs655

 

Eλεονόρα Μανόνα επιστρέφει μέσα από το προσωπικό της project ''Nora's Cinematic'', με καινούριο ορχηστρικό κομμάτι σε δική της σύνθεση.

Ο ''Ταχυδρόμος'' είναι το πρώτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο της  και θέλει να μας μεταφέρει σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα,  μέσα από  ένα βαλς όπου ζευγάρι γίνεται η νοσταλγία  με την πραγματικότητα, ο έρωτας με την απουσία.

Οι Nora's Cinematic μας συστήθηκαν το 2017, μέσα από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Ελεονόρας με τίτλο ''Somewhere i''. Ακολούθησαν συναυλίες εντός και εκτός Αθηνών ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Minos Emi το πρώτο δισκογραφικό ντουέτο της Ελεονόρας  με τον  τραγουδοποιό Στάθη Δρογώση, με τίτλο ''Στο Παγκράτι'', σε μουσική δική της και στίχους του Στάθη.

Αυτή τη δύσκολη εποχή νέοι καλλιτέχνες όπως η Νόρα δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να ανανεώσουν την ελληνική δισκογραφία. Οι ελληνικοί ορχηστρικοί δίσκοι σπανίζουν και οι Nora’s Cinematic φιλοδοξούν να μας δώσουν πολλούς. Ο Ταχυδρόμος μας αφήνει με πολλές υποσχέσεις για όλο τον δίσκο!

https://www.facebook.com/Noras-Cinematic-Eleonora-Manona-160450257871661

 

Καλή Ακρόαση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".