Συνεχίζεται και τον Ιούλιο το Stand-up με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» στο Θερινό Τριανόν

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

«Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά»

Open air Κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ

Συνεχίζεται και τις Τετάρτες του Ιουλίου

[01, 08, 15, 22 και 29]

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο καλύτερος κωμικός του κόσμου σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας του, ανανεώνει το ραντεβού μας με το γέλιο και τις Τετάρτες του Ιουλίου στον open air κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ που ανοίγει και φέτος την οροφή του και μετατρέπεται σε θερινό στο κέντρο της πόλης!

Η stand  up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά»  που ξεκίνησε τον Ιούνιο στο θερινό ΤΡΙΑΝΟΝ είχε τέτοια επιτυχία που συνεχίζεται και τις Τετάρτες του Ιουλίου τηρώντας όλα τα μέτρα χαλάρωσης που ανακοινώθηκαν για τη μετά καραντίνα εποχή.

Στην παράσταση υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν σε μια μπανιέρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

Open up: οι μαθητές από τα σεμινάρια stand up comedy του Χριστοφόρου Ζαραλίκου.

Στην παράσταση συμμετέχουν: Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, 3 Εισαγγελείς και 5 Λοιμωξιολόγοι, 2 Επιδημιολόγοι, τα ΜΑΤ και μέλη στης ομάδας «ΔΙΑΣ»

Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος.

Πληροφορίες

ΤΡΙΑΝΟΝ

Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 (Μετρό Βικτώρια)

Tηλ.: +30 210 8215469

Τετάρτες 01, 08, 15, 22 και 29 Ιουλίου

Έναρξη: 21:00

Διάρκεια: 90’

Γενική Τιμή εισιτηρίου Θέασης: 12€

Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 8€

Προπώληση στα Ταμεία του Τριανόν

και στο Viva.gr: https://bit.ly/2LXLZkU

 

Links:

Site: https://zaralikos.gr/

 

FB: https://www.facebook.com/Christoforos.Zaralikos/

 

Youtube: https://www.youtube.com/user/zaraleaksTV

 

Twitter: https://twitter.com/zaralikos

 

http://www.trianon.gr

 

https://www.facebook.com/cinetrianon/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".