«Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ», κίνηση ανεξάρτητων βιβλιοπωλείων

«Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ»
Κίνηση ανεξάρτητων βιβλιοπωλείων

https://www.facebook.com/bookia.gr/live

Δείτε στην εκπομπή «Μένουμε Σπίτι» με τους συγγραφείς μας... LIVE!, σήμερα Δευτέρα 15/6ου, τη συζήτηση με τους εκπροσώπους της κίνησης βιβλιοπωλείων «Είμαστε το βιβλιοπωλείο ΣΟΥ», Βαταμίδη Γιάννη του βιβλιοχαρτοπωλείου «Βαταμίδης» στην Αλεξανδρούπολη και Ιωάννα Δεμιράκη του Δημοκρίτειου Βιβλιοχαρτοπωλείου στην Κομοτηνή, καλεσμένων του συγγραφέα και αρχισυντάκτη της εκπομπής, Διονύση Λεϊμονή.

«Η ενίσχυση της σχέσης αναγνώστη-βιβλιοπωλείου. Στόχος μας είναι να μην ξεχαστεί το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς. Η εύκολη λύση στις αγορές αυτή την εποχή είναι σαφώς το «κλικ» αλλά όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο πιο σύνθετα. Εμείς είμαστε σημεία πώλησης που προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις νέες συνθήκες. Δεν θα μας δεις σε ολοσέλιδες διαφημίσεις. Δεν θα μας δεις σε σποτάκια στην τηλεόραση, δεν θα μας ακούσεις στο ραδιόφωνο. Εμείς με όσους οικονομικούς πόρους έχουμε προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για να γίνουμε ει δυνατόν όσο πιο δυνατοί μπορούμε και όλοι ο ένας δίπλα στον άλλον να δώσουμε το παρόν. Τα βιβλιοπωλεία που λαμβάνουν μέρος είναι από όλη την Ελλάδα. Κάποια εξυπηρετούν τους πελάτες τους με όποιο νόμιμο μέσο έχει αφήσει η ελληνική κυβέρνηση εν μέσω καραντίνας με τηλεφωνικές παραγγελίες, μέσω socialmedia ή μέσω e-shop. Κάποια άλλα όμως δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και περιμένουν να ανοίξουν ξανά.»
- Από το δελτίο τύπου της κίνησης των βιβλιοπωλείων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".