ΑΚΡΟΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ


 

Στο ιστορικό θέατρο Βέμπο θα παρουσιάζεται από τον Οκτώβριο η φιλόδοξη παραγωγή, «Η Κυρία Επιθεώρηση» των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου, σε χορογραφίες Θοδωρή Πανά. Για τις ανάγκες της φαντασμαγορικής παράστασης, ζητούνται χορευτές- άντρες και γυναίκες- με εξαιρετικές ικανότητες σε: jazz, theatrical jazz και musical theater.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα καθώς και δυο φωτογραφίες-μια ολόσωμη και μια πορτρέτο- στο email: kyriaepitheorisi@gmail.com

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email.

 

Σε όλη τη διαδικασία της ακρόασης θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα προστασίας, τήρηση αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού με μικρά γκρουπ χορευτών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νόνη Ζαννή: "Η βία έχει γίνει τόσο συχνό κομμάτι της καθημερινότητάς µας, που σε πολλές περιπτώσεις έχουμε πάψει να αντιδρούμε απέναντί της".

Είδαμε και προτείνουμε: «Αυτή η νύχτα μένει» του ΚΘΒΕ στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Ανθή Γουρουντή : "Ο πολιτισμός είναι τροφή και ως τροφή αποτελεί μια βαθειά και εξόχως πολιτική πράξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: “Οι ασυγχώρητες”