"Αθήνα - Κρήτη" από τη Λόλα Γιαννοπούλου - Νέο τραγούδι

Νέο τραγούδι

 

Η Λόλα Γιαννοπούλου - Αθήνα Κρήτη



Η Λόλα Γιαννοπούλου παρουσιάζει, μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο "6 αυτοτελείς ιστορίες", το τραγούδι "Αθήνα - Κρήτη" σε στίχους της Θένιας Γιαμαλή και δική της μουσική! Την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Λιμάκης.

 

Έρωτας εξ αποστάσεως. Ταξίδι στο πλοίο. Επιστροφή στην πραγματικότητα.

Αποδοχή του "ποτέ μαζί"...

 

 

Κυκλοφορεί  ψηφιακά από την MLK.

 

Οι φωτογραφίες είναι του Πέτρου Πουλόπουλου ενώ το artwork του cd υπογράφει η Πέννυ Γαβρίλη (PGdesign) 

Κυκλοφορεί από την MLK σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Youtube linkΕδώ


 Λίγα λόγια για τη Λόλα Γιαννοπούλου

Η Λόλα Γιαννοπούλου προέρχεται από μουσική οικογένεια και έχει σπουδάσει πιάνο, τραγούδι, ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση στην Αθήνα και στο Παρίσι. Έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μικρού μήκους και θεατρικές παραστάσεις ενώ  είναι καθηγήτρια φωνητικής. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Μανώλης Μητσιάς, Χάρρυ Κλυνν, Δημήτρης Καρράς, Σπύρος Γραμμένος, George Gaudy, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης, Αρετή Κετιμέ, Mc Yinka, Νίκος Σάλτας, Χρίστος Θεοδώρου, το συγκρότημα Palyrria, το ισπανικό συγκρότημα Ojos De Brujo και πολλούς άλλους.

Τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς (Γιώργο Λιμάκη, Γιάννη Παπαγιαννούλη, Δημήτρη Σεβδαλή, Αστέρη Παπασταματάκη) την μουσική παράσταση "Improvisation a la Grecque" ερμηνεύοντας και παραλλάσσοντας ελληνικά τραγούδια με κύριο στοιχείο τους αυτοσχεδιασμούς με έντονα jazz στοιχεία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

Τίνα Σερβετά: "Η συμβίωση με έναν σκύλο μάς συμπληρώνει, μέσα από αυτή τη σχέση ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας".