Ο Αντώνης Απέργης στο Γυάλινο Up Stage. Συμμετέχει η Λουκία Αλευρά

Ο Αντώνης Απέργης
στο Γυάλινο Up Stage

Συμμετέχει η Λουκία Αλευρά

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Ο καταξιωμένος μουσικός, συνθέτης και στιχουργός Αντώνης Απέργης, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, ενώ διακρίθηκε και στις προσωπικές του δουλειές.

Στην εμφάνιση του στο Γυάλινο Up Stage, στις 11 Οκτωβρίου, μας καλεί σε μια βραδιά που θα μας κάνει θαλασσοπόρους, μέσα από ένα γοητευτιό μουσικό ταξίδι που θα αγγίξει τις εσωτερικές μας χορδές.

Με επιρροές από ζωντανούς μουσικούς πολιτισμούς από όλο τον κόσμο, ο Αντώνης Απέργης περιγράφει τον έρωτα, αέρινο και γήινο, όπως αυτός αιώνια εκδηλώνεται μέσα από τη μουσική και το τραγούδι.
Μαζί του στο τραγούδι η Λουκία Αλευρά

Στην μουσική του διαδρομή έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Ξυδάκης, ο Μανώλης Λιδάκης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Πέτρος Δουρδουμπάκης, ο Χρίστος Τσιαμούλης, η Μελίνα Κανά, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Κώστας Παυλίδης και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος.

 
Αντώνης Απέργης- ηλεκτρική κιθάρα
Λουκία Αλευρά- τραγούδι
Άγγελος Πολυχρόνου - κρουστά
Γιώργος Μουχτάρης- κόντρα μπάσο 

Ώρα έναρξης: 22:00
  
Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
14 ευρώ με ποτό στο bar
14 ευρώ με μπύρα/κρασί στο τραπέζι
16 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα
Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο 
viva.gr
ηλεκτρονικά στο www.viva.gr 
τηλεφωνικά στο 11876
Φυσικά Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων
Seven Spots | Reload Stores | WIND | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | 
αθηνόραμα.gr | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yoleni's


ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600

www.gialino.gr 




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".