ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ | ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ | ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ


Link Φωτογραφικού υλικού:
            https://cdn.ianos.gr/media/articles/galleries/f/b/fb-banner-1200x628_diagvnismos-fwtografias_anakoinwsh.jpg


Ο ΙΑΝΟS, σε συνέχεια των περσινών διαγωνισμών «Η Αθήνα και το Βιβλίο», πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά Διαγωνισμούς Φωτογραφίας και Διηγήματος με θέμα: «Αντιθέσεις».

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των βραβείων του διαγωνισμού φωτογραφίας. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα ανακοινώσει Α) τους τρείς (3) μεγάλους νικητές του διαγωνισμού που θα κερδίσουν ξεχωριστά δώρα*, Β) τις τριάντα (30) καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκθέτονται στο Café του ΙΑΝΟΥ από την ημέρα της εκδήλωσης μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, καθώς και Γ) τις εκατό (100) επιλεγμένες φωτογραφίες που θα εκτυπωθούν σε σελιδοδείκτες του ΙΑΝΟΥ και θα μοιραστούν  εντός των ημερών.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Δημήτρη Ταλιάνη (φωτογράφος-εκδότης), Μάριο Σπηλιόπουλο (καθηγητής ΑΣΚΤ-ζωγράφος) και Σωτήρη Χατζάκη (σκηνοθέτης), οι οποίοι θα ανακοινώσουν και το σκεπτικό επιλογής των νικητών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24), η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr

Διάρκεια έκθεσης: 19 Σεπτεμβρίου – 9 Οκτωβρίου, 2019

Σας περιμένουμε!

*Θυμίζουμε πως οι τρεις (3) πρώτοι νικητές κερδίζουν
  • 1ο βραβείο: Μία Ετήσια Υποτροφία Σπουδών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στην Ειδικότητα της Φωτογραφίας
  • 2ο βραβείο: Ένα διήμερο ταξίδι σε προορισμό του εσωτερικού
  • 3ο Βραβείο: Ένα ξεχωριστό λεύκωμα φωτογραφίας

Link Εκδήλωσης:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".