Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

25 ΜΕ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ⭐ MAGIC FESTIVAL


Οι Καλύτεροι μάγοι του Λας βέγκας!

LAS VEGAS 

MAGIC FESTIVAL 2

Ο κόσμος είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά το πνεύμα μας να τα ανακαλύψει..
Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς

25 ΜΕ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

CHRISTMAS THEATER
ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
To πρώτο Magic Festival το είδαν πάνω από 15.000 θεατές σε έξι παραστάσεις!
Ήρθε η ώρα για μια δεύτερη δόση αστερόσκονης που θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό καθώς σε αυτό το show οι καλύτεροι μάγοι του Λας Βέγκας θα εμφανίσουν και θα εξαφανίσουν μέχρι και ένα ελικόπτερο!!
Καλωσήρθατε και φέτος στο Λας Βέγκας, την πρωτεύουσα των μάγων. Εδώ ταξιδεύουν οι καλύτεροι μάγοι και Illusionists από όλο τον κόσμο. Μερικοί από αυτούς έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα. Μάγοι που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.
Εφτά από τους καλύτερους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας έρχονται στο Christmas Theater για να μας χαρίσουν μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.
Στο LAS VEGAS MAGIC FESTIVAL 2 που έρχεται και πάλι στο Christmas Theater μας περιμένουν ανάμεσα σε άλλους:
Ο διάσημος μάγος Τζούλιους Φρακ (Julius Frack) είναι ένας από τους καλύτερους illusionist της εποχής μας. Ένας θεατής γίνεται αόρατος μπροστά στο κοινό, η βοηθός του Σίντι μετατρέπεται σε χρυσό άγαλμα και ο Τζούλιους περνάει από μέσα από αυτό σαν να μην υπάρχει, ένα αυτοκίνητο εμφανίζεται και εξαφανίζεται πάνω στην σκηνή. Ο Τζούλιους Φρακ έκανε το πρώτο του illusion νούμερο όταν ήταν εφτά χρονών. Από τότε και εδώ και 25 χρόνια έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, σε συνολικά 30 χώρες από την Κίνα και την Ιαπωνία μέχρι τον Καναδά και την Ευρώπη και φυσικά είναι μόνιμος performer στο Magic Castle του Χόλυγουντ. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς μαγείας αλλά τα πιο σημαντικά είναι ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή μάγων στο World Champion of Grand Illusion του Λας Βέγκας αλλά και τον τίτλο «Μάγος της χρονιάς 2008» και το βραβείο «Ένας από τους καλύτερους μάγους των τελευταίων 25 χρόνων» στο Μόντε Κάρλο.
Οι εκπληκτικός μάγος Μαχίμ Μόρις (Maxim Maurice) θα μας εντυπωσιάσει με τις απίστευτες ικανότητες του, σε ένα περιπετειώδες show. Είναι 29 χρονών και έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους καλύτερους μάγους της νέας γενιάς. Μπορεί σε μια στιγμή να εξαφανιστεί από την σκηνή και να βρεθεί κάπου αλλού. Μπαίνει σε μια δεξαμενή 500 λίτρων νερού, τον κλειδώνουν έτσι ώστε να είναι αδύνατον να βγει και αυτός καταφέρνει να αποδράσει. Όμως δεν έχει καταφέρει μόνο αυτά. Έχει καταφέρει να αποδράσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ τον έχουν δέσει με 25 μέτρα συρματόσχοινο και έχει εντυπωσιάσει σε μεγάλα τηλεοπτικά shows και ντοκιμαντέρ για τη νέα εποχή της μαγείας. Έχει πάρει χρυσά βραβεία σε διαγωνισμούς στο Μόναχο, το Παρίσι και την Ρώμη. Τον ακολουθεί ένα επιτελείο από πολλούς βοηθούς και ειδικούς ώστε να καταφέρει να κάνει όλα αυτά τα εντυπωσιακά του νούμερα που κόβουν την ανάσα! Ετοιμαστείτε για δυνατές δόσεις αδρεναλίνης με τον υπέροχο Μαξίμ Μόρις..  
Ο Τσάρλι Φράι (Charlie Frye) είναι ένας από τους καλύτερους μίμους - κλόουν όλων των εποχών. Άλλωστε αυτό ήταν οικογενειακή υπόθεση. Με την παντομίμα είχε μεγαλώσει καθώς μίμοι ήταν και ο παππούς και ο πατέρας του. Όμως δεν έμεινε εκεί. Μια μέρα σε ένα show συνάντησε μια μπαλαρίνα. Την ερωτεύτηκε και έγινε η γυναίκα του και η παρτενέρ του στην σκηνή για τα επόμενα 20 χρόνια. Μαζί δημιούργησαν ένα show γεμάτο χιούμορ, κλασικές σκηνές από τον βωβό κινηματογράφο και φρέσκιες ιδέες κωμωδίας. Οι κριτικοί και το κοινό έχουν χαρακτηρίσει τον Τσάρλι Φράι ως έναν Τσάρλι Τσάπλιν και Μπάστερ Κίτον του καιρού μας. Ο διάσημος μάγος Γιουρι Γκέλερ έχει πει: «Τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Όταν δεις το showτους δεν θα το ξεχάσεις ποτέ». Συμμετείχαν σε παραστάσεις με διάσημους ηθοποιούς όπως της Liza Minnelli ενώ εμφανίζονται και σε διάσημα καμπαρέ όπως το The Grand Cabaret du Monde. Έχουν επίσης εμφανιστεί με διάσημους Illusionists στην όπερα του Σίδνευ.  Ψηφίστηκαν το "Specialty of the Year" στο Λας Βέγκας και έλαβαν το βραβείο κωμωδίας Ken Dodd στην Αγγλία και το πρώτο βραβείο της Διεθνούς Ένωσης Ζογκλέρ.
Μερικοί ακόμα μάγοι είναι οι υπέροχοι illusionists Νταμπλ Φάντασι (Double Fantasy), ο μάγος της παντομίμας Τζερόμ Μουράτ (Jerome Murat) αλλά και ο δικός μας Γιώργος (Jorgos). Ένας Έλληνας που διαπρέπει σε όλα τα μεγάλα show μαγείας σε όλο τον κόσμο. Ανήκει στους πιο επιτυχημένους µάγους διεθνώς. Έχει εκτελέσει χιλιάδες παραστάσεις σε Λας Βέγκας, Παρίσι, Λονδίνο, Πεκίνο, Τόκυο και άλλες μητροπόλεις στα μεγαλύτερα θέατρα. Έχει ήδη τιμηθεί δύο φορές µε το βραβείο «Merlin Award», το Όσκαρ στον κόσμο των µάγων. Αυτή την φορά θα παρουσιάσει ένα από τα πιο σπουδαία νούμερα illusion στον κόσμο προσπαθώντας να εμφανίσει και να εξαφανίσει ένα ελικόπτερο!!! 
Και φέτος αφήστε εφτά από τους καλύτερους μάγους του Λας Βέγκας να εξαφανίσουν την κακή διάθεση που κυκλοφορεί στην πόλη και να μας γεμίσουν γέλιο και θετική ενέργεια. Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: «Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα..»
Πληροφορίες:

LAS VEGAS MAGIC FESTIVAL 2

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Παρασκεύη 25 Οκτωβρίου 2019 στις 20.00
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 στις 16.00 & στις 20.00
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 στις 12.00 & στις 16.00

Christmas Theater
Κλειστό ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου (Βεϊκου)

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία και Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα)
VIP ζώνη: κανονικό 54 ευρώ, παιδικό 27 ευρώ
A ζώνη: κανονικό 44 ευρώ, παιδικό 22 ευρώ
Β ζώνη: κανονικό 36 ευρώ, παιδικό 18 ευρώ

Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας)
Γ ζώνη: κανονικό 26 ευρώ, εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων 13 ευρώ
Δ ζώνη: κανονικό 18 ευρώ, εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 9 ευρώ 
Ε ζώνη: κανονικό 10 ευρώ,  εφηβικό – φοιτητικό – 65+, ανέργων, πολυτέκνων: 5 ευρώ

Θέσεις ΑΜΕΑ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση) 5 ευρώ, συνοδός 10 ευρώ
Για κρατήσεις θέσεων ΑΜΕΑ επικοινωνήστε στο 211 77 01 700

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες 211 77 01 700 


Προπώληση εισιτηρίων:  
211 77 01 700,  www.christmastheater.gr www.viva.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

"Αγγλίδα Ερωμένη" Πρεμιέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

  Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΡΩΜΕΝΗ της Μαργκερίτ Ντυράς Αστυνομικό ψυχολογικό δράμα

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη.