NEOS KOSMOS STEGI BLOCK PARTY



Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση αγαπάει τον πολιτισμό όσο και την απόλαυση, τους καλλιτέχνες όσο το κοινό και τους γείτονές της και γιορτάζει την έναρξη της σεζόν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου με ένα πάρτι.
Από τις 17:30, η Αθήνα χορεύει στους δρόμους γύρω από τη Στέγη στο block party του Νέου Κόσμου που περιλαμβάνει συναυλίες, DJ setsperformances και δωρεάν μπίρα.

Δείτε παρακάτω το line up:

17.30 - 19.00: Athens Disco Kidz w/ DJ Palov 
για παιδιά και οικογένειες
                          19.00 - 20.00: Santoner (aka Yiorgos Garavellos)
                          20.00 - 21.00: Trophy Wives (Stathis Mitropoulos + D'Arcy Foxx)
                          21.00 - 22.00: 
Σtella Live
                          22.00 - 00.00: Discosodoma Soundsystem

                         *Performances by Kangela Tromokratisch, A Man to Pet, Go Go Boys
                         *Tailor-Made Visuals by The Queer Archive

                          
Μαζί με τo six d.o.g.s και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".