Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού Διηγήματος του ΙΑΝΟΥ με θέμα «Αντιθέσεις»



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ | ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ


Link Φωτογραφικού υλικού:


Ο ΙΑΝΟS, σε συνέχεια των περσινών διαγωνισμών «Η Αθήνα και το Βιβλίο», πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά Διαγωνισμούς Φωτογραφίας και Διηγήματος με θέμα: «Αντιθέσεις».

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των βραβείων του διαγωνισμού διηγήματος. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα ανακοινώσει τα 50 καλύτερα διηγήματα που επιλέχθηκαν, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε μία ειδική συλλεκτική συλλογή διηγημάτων των Εκδόσεων IANOS. Επίσης, σε αυτήν τη βραδιά θα διαβαστούν τα 10 διηγήματα με την υψηλότερη βαθμολογία.

Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους Γιάννη Ξανθούλη (συγγραφέα), Κωνσταντίνο Μπούρα (ποιητή) και Διονύση Μαρίνο (συγγραφέα), θα ανακοινώσει τα διηγήματα που επιλέχθηκαν καθώς και το σκεπτικό επιλογής των νικητών. Επίσης, εκείνη τη βραδιά θα διαβαστούν τα 10 διηγήματα με την υψηλότερη βαθμολογία.

Τα διηγήματα θα κυκλοφορήσουν εκείνη τη βραδιά σε μία ειδική συλλεκτική συλλογή διηγημάτων από τις Εκδόσεις IANOS.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24), η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr

Σας περιμένουμε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Οδύσσεια» από τον Μικρό Βορρά Μια παράσταση–ταξίδι

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Όταν η φωνή παίρνει τον χώρο: Η Νικολέττα Φιλιππάκη σε μια βραδιά χωρίς άμυνες»

Είδαμε και προτείνουμε: Ύβρις Μια Παράσταση του Νίκου Τουλιάτου για ένα Ρυθμοποιητικό Θέατρο με την ομάδα Ηχοποιοί

Είδαμε και προτείνουμε: «Δεσμώτης» της Νατάσας Σίδερη

Μαρία Φεγγάρη: "Το βιβλίο γράφτηκε από μια προσωπική μου ανάγκη να ακολουθήσω ένα μονοπάτι εσωτερικής ενδοσκόπησης".