Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Αντώνης Δημητρίου and Τhe Sugar στη Σφίγγα - Τρίτη 19 Μαρτίου


Ο Αντώνης Δημητρίου and Τhe Sugar στη Σφίγγα
Τρίτη 19 Μαρτίου
"Πεζόδρομος"


Ο Αντώνης Δημητρίου (πρώην κιθαρίστας των Ενδελέχεια) παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ με τίτλο "Πεζόδρομος" την Τρίτη 19 Μαρτίουστη Μουσική σκηνή Σφίγγα, παρέα με τους Sugar καθώς και με εκλεκτούς καλεσμένους και φίλους..
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πρόκειται για το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα των Ενδελέχεια, Αντώνη Δημητρίου σε μουσική και στίχους του ιδίου.
Ο Πεζόδρομος έχει όλα τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων  πεζοδρόμων της Αθήνας. Ένα μωσαϊκό από χαρακτήρες, πρόσωπα, χρώματα, γεύσεις, μυρωδιές και μουσικές. Όπως ακριβώς, και τα τραγούδια του CD που διαφέρουν όλα μεταξύ τους. Ο ήχος είναι ευρωπαϊκός, αλλά ο στίχος ελληνικός.      
Στο άλμπουμ συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Μικαέλα Δαρμάνη, η Selena και η Δέσποινα Αμοριανού, ανάμεσά τους όμως βρίσκουμε και τραγούδια, με τη φωνή του Αντώνη Δημητρίου. Επίσης το υλικό βασίστηκε και σε συνεργασίες με εξαιρετικούς έλληνες μουσικούς, όπως ο Γιάννης Αρβανιτάκης στο τρομπόνι και ο Μάριος Παπούλιας στο βιολί.
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος.


Οι Sugar είναι:
Αντώνης Δημητρίου - κιθάρες τραγούδι
Χρήστος Σαρδελάς – μπάσο
Γιώργος παλετσάκης – τύμπανα
Μαίρη Αθανασίου – τραγούδι
Γιώργος Πυροβολάκης – κιθάρες
Χρήστος Κουμούσης – πλήκτρα
Γιάννης Αρβανιτάκης – τρομπόνι

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
 
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλ. κρατήσεων: 211-4096149 και 6987-844845
είσοδος ελεύθερη
ώρα έναρξης: 21.30

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ