Παντελής Παντελίδης - Κάνε Τα Πάντα Απόψε // Νέο Single

Παντελής Παντελίδης
Κάνε τα πάντα απόψε
Νέο Single


Ακόμα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη.


Το «Κάνε τα πάντα απόψε» είναι μια μελωδική μπαλάντα που θα συμπεριληφθεί στο ολοκληρωμένο album του Παντελή Παντελίδη «Αχ και να ‘ξερα που να ‘σαι» που θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου μαζί με τον Τηλεθεατή.

Στο album θα συμπεριλαμβάνονται τα ακυκλοφόρητα «Κάνε τα πάντα απόψε, «Αχ και να ‘ξερα που να ‘σαι» αλλά και τα ανέκδοτα «Της καρδιάς μου το γραμμένο», «Θυμάμαι», «Άλλη μια ευκαιρία», «Καράβια στο βυθό», «Να ‘σαι καλά» και «Πάλι Πάλι»

Το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης είναι εδώ για πάντα…



Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".