ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ GAZARTE || ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ft. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ QUINTET || ΠΑΡΑΜΟΝΗ 24 & ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 || GAZARTE ΜΑΙΝ STAGE

ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ft. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ QUINTET | MAIN STAGE GAZARTE

Jazzy Christmas
Παραμονή 24 & Ανήμερα Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου


Χριστούγεννα χωρίς Jazz δεν εννοείται... Η Αλέκα Κανελλίδου με την αναλλοίωτη, βραχνή, ερωτική φωνή της και τη συγκινητικά βελούδινη χροιά της, παρέα με το μαγικό κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή μας βάζει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα με αγαπημένα jazz standards, και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ίσως η μοναδική Ελληνίδα τραγουδίστρια που έβαζε αδιαλείπτως jazz feeling σε κάθε τραγούδι που ερμήνευε στη μακρόχρονη καριέρα της. Η φωνή της είναι μοναδική στη νεότερη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και η αίσθηση ήταν πάντα ότι η Αλέκα ανήκει «κάπου αλλού». Αυτό το κάπως αδιόρατο προσδιοριστικό στοιχείο έχει να κάνει σαφώς με την τζαζ, μια μουσική στην οποία η Κανελλίδου μυήθηκε από μικρή από τον πατέρα της, τον βιολονίστα Γιάννη Κανελλίδη και κυρίως, από τον θρυλικό πιανίστα Μανώλη Μικέλη. Η φωνή της ήταν, είναι και μένει μοναδική και ιδανική για τζαζ ερμηνείες. Τώρα, σε συνεργασία με τον πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή, από τους σημαντικούς Έλληνες jazzmen, έρχεται για πρώτη φορά στο Gazarte για δύο βραδιές στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια μουσική πρόταση, με χριστουγεννιάτικο θέμα και βάση της την τζαζ.

Δημήτρης Καλαντζής και Αλέκα Κανελλίδου συνθέτουν ένα εξαίσιο πρόγραμμα από τζαζ και ελληνικά standards, Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Δεκεμβρίου.
INFO
ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ft. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ QUINTET
Gazarte Main Stage
Δευτέρα 24 & Τρίτη 25 Δεκεμβρίου
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 
Α' Ζώνη 38€ Ι Β' Ζώνη 28€ Ι Γ' Ζώνη 20€ Ι Όρθιοι 10€
Ταμείο: Α' Ζώνη 40€ Ι Β' Ζώνη 30€ Ι Γ' Ζώνη 22€ Ι Όρθιοι 12€
Ώρα έναρξης: 22.00

Δημήτρης Καλαντζής Quintet
Δημήτρης Καλαντζής: πιάνο
Σπύρος Παναγιωτόπουλος: ντραμς
Γιάννης Λουκάτος: κιθάρα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα
Αλέξης Δελής: μπάσο


*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό


Προπώληση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ιωάννης Βούρος: " Η εργατική τάξη πάει στον Παράδεισο μέσα από ιστορίες βιωματικές που αφορούν τον καθένας μας"

«ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Η λαϊκή οπερέτα- Ωδείο Ηρώδου Αττικού 9/9/19

Βίκυ Καραϊσκου :" Εκτιμούμε περισσότερο ό,τι έχουμε και ό,τι είμαστε όταν δοκιμαστούμε ή χάσουμε, ό,τι και αν σημαίνει το ‘χάνω’ για τον καθένα μας"

Τέχνη και Πολιτισμός στο Art Hotel της Σαντορίνης

«Γιάννης Πάριος- Το ταξίδι του έρωτα»