ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ GAZARTE || ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ft. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ QUINTET || ΠΑΡΑΜΟΝΗ 24 & ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 || GAZARTE ΜΑΙΝ STAGE

ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ft. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ QUINTET | MAIN STAGE GAZARTE

Jazzy Christmas
Παραμονή 24 & Ανήμερα Χριστουγέννων 25 Δεκεμβρίου


Χριστούγεννα χωρίς Jazz δεν εννοείται... Η Αλέκα Κανελλίδου με την αναλλοίωτη, βραχνή, ερωτική φωνή της και τη συγκινητικά βελούδινη χροιά της, παρέα με το μαγικό κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή μας βάζει για τα καλά στο γιορτινό κλίμα με αγαπημένα jazz standards, και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ίσως η μοναδική Ελληνίδα τραγουδίστρια που έβαζε αδιαλείπτως jazz feeling σε κάθε τραγούδι που ερμήνευε στη μακρόχρονη καριέρα της. Η φωνή της είναι μοναδική στη νεότερη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και η αίσθηση ήταν πάντα ότι η Αλέκα ανήκει «κάπου αλλού». Αυτό το κάπως αδιόρατο προσδιοριστικό στοιχείο έχει να κάνει σαφώς με την τζαζ, μια μουσική στην οποία η Κανελλίδου μυήθηκε από μικρή από τον πατέρα της, τον βιολονίστα Γιάννη Κανελλίδη και κυρίως, από τον θρυλικό πιανίστα Μανώλη Μικέλη. Η φωνή της ήταν, είναι και μένει μοναδική και ιδανική για τζαζ ερμηνείες. Τώρα, σε συνεργασία με τον πιανίστα Δημήτρη Καλαντζή, από τους σημαντικούς Έλληνες jazzmen, έρχεται για πρώτη φορά στο Gazarte για δύο βραδιές στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια μουσική πρόταση, με χριστουγεννιάτικο θέμα και βάση της την τζαζ.

Δημήτρης Καλαντζής και Αλέκα Κανελλίδου συνθέτουν ένα εξαίσιο πρόγραμμα από τζαζ και ελληνικά standards, Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Δεκεμβρίου.
INFO
ΑΛΕΚΑ ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ft. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ QUINTET
Gazarte Main Stage
Δευτέρα 24 & Τρίτη 25 Δεκεμβρίου
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 
Α' Ζώνη 38€ Ι Β' Ζώνη 28€ Ι Γ' Ζώνη 20€ Ι Όρθιοι 10€
Ταμείο: Α' Ζώνη 40€ Ι Β' Ζώνη 30€ Ι Γ' Ζώνη 22€ Ι Όρθιοι 12€
Ώρα έναρξης: 22.00

Δημήτρης Καλαντζής Quintet
Δημήτρης Καλαντζής: πιάνο
Σπύρος Παναγιωτόπουλος: ντραμς
Γιάννης Λουκάτος: κιθάρα
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα
Αλέξης Δελής: μπάσο


*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό


Προπώληση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".