ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ / Θέατρο Μπέλλος


Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ
Κέκροπος 1, Πλάκα
Τηλέφωνο 2103229889

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ…. ΜΑΓΙΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣυνεχίζεται, με επιτυχία, στο Θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ, γι δεύτερο μήνα παραστάσεων το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΖΩΗΣ , του Γιώργου Μπέλλου σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου.
Η παράσταση ενθουσιάζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21 : 30 και Κυριακή στις 18 : 30 το κοινό, που συγκινείται, γελάει και χειροκροτεί με ενθουσιασμό και τους δέκα ηθοποιούς στο φινάλε της παράστασης.
Ιδιαίτερα κωμική, η σκηνή της παραλίας, όπου οι ηθοποιοί εμφανίζονται με μαγιό , κάνοντας ηλιοθεραπεία. Ευτυχώς η αίθουσα του θεάτρου είναι ζεστή και ας περιμένουμε χιονισμένα Χριστούγεννα.
Ένα ιδιαίτερο έργο και μια παράσταση με κινηματογραφικούς, γρήγορους ρυθμούς, όπου ο Γιώργης Κοντοπόδης, για δύο ώρες, εμφανίζεται αδιάκοπα στην σκηνή και δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε ένα ρόλο πρόκληση, που ακροβατεί από την ζωή στην αιωνιότητα και από το κωμικό στο δραματικό.
Ο έρωτας και εδώ, παίζει κυρίαρχο ρόλο, μιας και ο ήρωας μοιράζεται ανάμεσα στην σύζυγο, στον νεανικό του έρωτα και την ερωμένη.
Τους υπόλοιπους ρόλους ερμηνεύουν οι : Γιωργία Σιακαβάρα, Γιάννης Κωσταράς, Τατιάνα Άρκου, Σπύρος Κατηρόφρης, Σταυρόυλα Ντέμκα, Εύα Σταυρογιάννη, Σταύρος Μπαρίκος,Ντίνος Σούτης, Αννίτα Μαυρομιχάλη
Σκηνικό : Βασίλης Αναστασίου
Κοστούμια : Κατερίνα Κοντού
Ημέρες και ώρες παραστάσεων : Παρασκευή και Σάββατο στις 21 : 30, Κυριακή στις 18 :30
Τιμές εισιτηρίων : 15 ευρώ, 10 ευρώ ( φοιτητικό, ανέργων, Α.Μ.Ε.Α. )

Σας ευχόμαστε καλές και φωτεινές γιορτέςΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ιωάννης Βούρος: " Η εργατική τάξη πάει στον Παράδεισο μέσα από ιστορίες βιωματικές που αφορούν τον καθένας μας"

«ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Η λαϊκή οπερέτα- Ωδείο Ηρώδου Αττικού 9/9/19

Βίκυ Καραϊσκου :" Εκτιμούμε περισσότερο ό,τι έχουμε και ό,τι είμαστε όταν δοκιμαστούμε ή χάσουμε, ό,τι και αν σημαίνει το ‘χάνω’ για τον καθένα μας"

MOUNT