Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Carousel live με την Κορίνα Λεγάκη

Κορίνα Λεγάκη
Carousel live!
στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου 
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018
 
Mια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συναυλία θα παρουσιάσει η Κορίνα Λεγάκη, στην ατμοσφαιρική νεογοτθική Αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Παύλου, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο και σε διαφορετικές γλώσσες αλλά και άλλα που υμνούν την ελπίδα, την ειρήνη, την ανθρωπιά και εν τέλει την αγάπη, σε μια βραδιά φωτεινή και γιορτινή, αφιερωμένη σε αυτές τις αξίες που αποτελούν το ουσιαστικό νόημα των Χριστουγέννων: τη χαρά, την καλοσύνη, την λυτρωτική συνύπαρξη της κοινότητας.

Γνωστή για την πολύγλωσση και πολυπολιτισμική της προσωπικότητα, η Κορίνα Λεγάκη επιλέγει να συμπράξει με τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης, που αποτελείται από παιδιά διαφορετικών εθνοτήτων και πολιτισμικής καταγωγής και αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα  συνύπαρξης ανθρώπων με κοινό τον σεβασμό στην διαφορετικότητα.
Μαζί της στο πιάνο, στην ενορχήστρωση, στην προσαρμογή και στη διεύθυνση της χορωδίας, ο Θωμάς Κοντογεώργης. Συμμετέχει φιλικά ο ηθοποιός Κωστής Καλλιβρετάκης.

Η Κορίνα Λεγάκη, παρουσιάζει αυτή τη γιορτινή συναυλία λίγο πριν από την έκδοση του νέου της δίσκου σε συνεργασία με τον Νίκο Ξυδάκη και τον Γιώργο Ανδρέου.

Επειδή όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όλων των λαών, σε κάθε γλώσσα, αυτές τις αξίες υμνούν και στηρίζουν. Τραγούδια για το παιδί που ζει μέσα μας, για τη μεγάλη οικογένεια που είναι η ανθρωπότητα.


Carousel live!
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018
Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα
Ώρα έναρξης: 20.30

Τιμές εισιτηρίων:12€

Προπώληση: Ticketservices.gr (210 7234567) & Public.gr

Συντελεστές:
Πιάνο, ενορχήστρωση, διεύθυνση χορωδίας: Θωμάς Κοντογεώργης
Βιολοντσέλο: Μιχάλης Πορφύρης
Κρουστά: Αλέκος Ρούπας

Συμμετέχει η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης.

Φιλική συμμετοχή: Κωστής Καλλιβρετάκης

Επιμέλεια σκηνογραφίας: Ανδρέας Γεωργιάδης
Σχεδιασμός ήχου: Παναγιώτης Πετρονικολός
Σχεδιασμός φώτων: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Επιμέλεια κειμένων: Ανδρέας Γ. Ανδρέου

Photos (& direction) ©yann Saint-Pé
Artwork: Ανδρέας Γεωργιάδης

Οργάνωση παραγωγής: Menta Art Events

Korina Legaki
Carousel live!
at the St. Paul's Anglican Church – 
Tuesday 18 December 2018



A unique Christmas concert will be held by Korina Legaki, at the St.Paul's Anglican Church on Tuesday 18th December.

She will present Christmas songs -but not exclusively!- from around the world in different languages in a luminous and festive evening dedicated to the essential meaning of Christmas that is joy and kindness, with the paramount spirit of hope, peace, humanity. An evening dedicated to love.

Known for her multilingual and multicultural persona, Korina Legaki, cooperates for this occasion with the choir of the Intercultural Primary School of Alsoupolis, which consists of children from different countries and cultures and is a living example of the redeeming coexistence of the community - without any ignominious discriminations of any kind. Piano, orchestration,  adaption and choir direction by Thomas Kontogeorgis. Special guest; the actor Kostis Kallivretakis.

Korina Legaki, shortly before releasing her next album in collaboration with the composers Nikos Xydakis and Giorgos Andreou, invites us to this unique evening!

Because Christmas songs of all countries in every language praise these values. Songs for the child that lives inside us, songs for the family which is humanity itself.





Carousel live!
St. Paul's Anglican Church
27, Philellinon Str., Athens

Tickets:
General entrance: 12€

Information - Booking: Ticketservices.gr (210 7234567) & Public.gr

Piano, orchestration and choir direction: Thomas Kontogeorgis
Cello: Michael Porfyris
Percussion: Alekos Roupas

With the participation of the Choir of the Intercultural Primary School of Alsoupolis

Special guest: Kostis Kallivretakis

Set design: Andreas Georgiadis
Sound: Panagiotis Petronikolos
Lights: Semina Papalexandropoulou
Text supervision: Andreas G. Andreou

Photos (& direction) ©yann Saint-Pé
Artwork: Ανδρέας Γεωργιάδης
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

"Αγγλίδα Ερωμένη" Πρεμιέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

  Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΡΩΜΕΝΗ της Μαργκερίτ Ντυράς Αστυνομικό ψυχολογικό δράμα