Η Μυγδαλιά Ανδρέου μιλάει στο Open MindΗ Μυγδαλιά Ανδρέου μιλάει στο Open Mind με αφορμή την παράσταση :'"Ένας ράφτης για τις κυρίες" που παιζόταν στο Εργοτάξιον Πολυχώρος.

Αυτή είναι η πρώτη σου επαγγελματική δουλειά; Πως είναι η εμπειρια; 

. Ναι είναι η πρώτη μου ολοκληρωμένη δουλειά. Είναι μια υπέροχη εμπειρία που ξεκινάει από την πρώτη απλή ανάγνωση, συνεχίζει με τις πρόβες, το στήσιμο και εκεί που πιστεύεις οτι ολοκληρώνεται με την παράσταση αντιλαμβάνεσαι οτι ο ήρωας σου εξακολουθεί να εξελίσσεται και αυτό είναι όλη η μαγεία του θεάτρου! Εύχομαι να συνεχίσω να έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που έχω τώρα και να είμαι άξια να μπορω να κρατάω ζωντανή αυτήν την μαγεία και στις επόμενες παραστάσεις μου. 


Ποιο ρόλο ερμηνεύεις; Υπάρχουν κοινά σημεία με το ρόλο σου; 

Ειμαι η Σουζαν Ωμπεν,σύζυγος του Ανατολ Ωμπεν και η πέτρα του σκανδάλου στο εργο μας. Ειμαι αυτη που ξεσηκώνει τον γιατρό Μουλινο για μια παράνομη πιπεράτη συνάντηση. Πρόκειται για μια χαριτωμένη,σκανδαλιάρα και ναζιάρα γυναίκα που της αρέσει να φλερτάρει και να παίζει με τους άντρες. Εκτός απ ´το χαριτωμένη (χαχαχα!) δεν υπάρχει κανένα άλλο κοινό σημείο με μένα. 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου έργο από το διεθνές ρεπερτόριο; 

Είναι αρκετά αλλά ένα ίσως που ξεχωρίζω λιγάκι περισσότερο είναι το «ποιος φοβάται την Βιρτζινια Γουλφ» του Εντουαρντ Άλμπι. 

Γιατί πιστεύεις ότι κάποιος πρέπει να παρακολουθήσει την παράστασή σας; 

Γιατι θα γελάσει πολύ, για όση ώρα διαρκεί η παράσταση θα ξεχάσει οτιδήποτε τον απασχολεί, γιατί είναι από τις παραστάσεις που θα έχει να θυμάται, γιατί θα λάβει πολύ θετική ενέργεια από εμάς και γιατί θα γελάσει πολύ.... 

Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;

Υπάρχει ένα πλάνο στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά επειδή πάντα άλλα σκεφτόμουν, άλλα έκανα και άλλα προέκυπταν θα ήθελα απλά να έχω ένα γεμάτο και δημιουργικό παρόν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Η Κατερίνα Ζωγραφάκη μιλάει στο Open Mind