Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ Δ.ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ Δ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 
«Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Κ.Ε.Δ.ΜΑ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Νέου Βουτζά “Η Πρόοδος” και υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και της Περιφέρειας Αττικής προκηρύσσει και διοργανώνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο στο Δήμο Μαραθώνα, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν με τα ποδήλατά τους τις ομορφιές του τόπου μας.
Ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος είναι αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου. Επιπλέον, αποφασίστηκε να καθιερωθεί η ονομασία:
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 
«Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος»
στη μνήμη της οικογένειας Φύτρου, κατοίκων του Ματιού και δεινών ποδηλατών, που διακρίθηκαν στην περσινή αντίστοιχη διοργάνωση και χάθηκαν άδικα στην πυρκαγιά. Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Μαραθώνα - Τερματισμός: Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου
Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα που θα διατεθούν στους πυροπαθείς μέσω της 5ης κατασκήνωσης. Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο κτίριο Διοίκησης της Κ.Ε.Δ.ΜΑ, την εβδομάδα πριν τον Ποδηλατικό Γύρο, από 10/12 έως και 14/12, και ώρες από 9:00’ π.μ έως 2:00΄μ.μ., καθώς και ανήμερα του αγώνα στο κτίριο της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
08:00΄ π.μ. Έναρξη γραμματείας Πλατεία Μαραθώνα. Παρουσίες, Παραλαβή αριθμών-έλεγχος ποδηλάτων.
10:00΄ π.μ. ΕΝΑΡΞΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ.
10:00΄ π.μ. Εκκίνηση Διαδρομής “Γρηγόρης Φύτρος”, 21,5 χλμ, για ενήλικες
10:10΄ π.μ. Eκκίνηση Διαδρομής “Εβίτα Φύτρου”, 2,5 χλμ, για εφήβους έως 16 ετών.
10:20΄ π.μ. Εκκίνηση Διαδρομής “Ανδρέας Φύτρος” 1 χλμ,, για παιδιά έως 12 ετών.
ΠΑΙΔΙΑ: 7-12
ΕΦΗΒΟΙ: 13-16
ΕΝΗΛΙΚΕΣ : 17-107

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ “Γρηγόρης Φύτρος” 21,5 χλμ,
Πλατεία -> Λ. Μαραθώνος -> Δημοκρατίας -> Αγίας Μαρίνας -> Ποσειδώνος (Παραλία Μαραθώνα) -> Αγίου Παντελεήμονος -> Αγία Παρασκευή -> (Αριστερά) Λ. Μαραθώνος -> (Αριστερά) Ν. Καλαφάτη -> Ν. Πλαστήρα “Αριστερά” Ν. Μάκρη Ποσειδώνος -> Αριστερά Αγίου Κωνσταντίνου -> Δεξιά Λ. Μαραθώνος (Τερματισμός) Αφετηρία Μαραθωνίου
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΦΗΒΩΝ “Εβίτα Φύτρου” 2,7 χλμ,
Πλατεία Μαραθώνα -> Μαραθώνος -> Δημοκρατίας -> Σουλίου -> Λ. Μαραθώνος
(Τερματισμός) Αφετηρία Μαραθωνίου δρόμου
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΙΔΩΝ “Ανδρέας Φύτρος” 1 χλμ,
Πλατεία Μαραθώνα -> Μαραθώνος -> Δεξιά στο Γεφυράκι -> (Τερματισμός) Αφετηρία
Μαραθωνίου δρόμου

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά την λήξη του ποδηλατικού γύρου, θα γίνουν οι απονομές σε όλες τις κατηγορίες, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα.
12:30΄ μ.μ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Κύπελλο: Ο πρώτος κάθε κατηγορίας.
Μετάλλιο: στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας.
Αναμνηστικό δίπλωμα σε ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Με ηλεκτρονική εγγραφή στο https://kedmarathon-bike.gr/
Κατάθεση της έντυπης δήλωσης στην Διεύθυνση Αθλητισμού της ΚΕΔΜΑ (1ος όροφος, κτ. Διοίκησης ΚΕΔΜΑ, Λ. Μαραθώνος 196)
Με fax στο 22940 69817, ή με mail: kedmarathon@yahoo.gr
Οι υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων ή κηδεμόνων των παιδιών που έχουν κάνει
ηλεκτρονική εγγραφή, θα μπορούν να παραδίδονται στη γραμματεία την ημέρα του αγώνα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 14/12/2018
Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά από 7-16 ετών-στις αντίστοιχες κατηγορίες-με έγγραφη συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα (όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να συνοδεύουν τα παιδιά τους).
Στη διαδρομή ενηλίκων “Γρηγόρης Φύτρος” 21,5 χλμ, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παιδιά άνω των 12 ετών, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν Δελτίο αθλητή Ποδηλατικού Συλλόγου η συνοδεύονται από τον γονέα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να υπάρχει η έγγραφη συγκατάθεσή του γονέα η του Κηδεμόνα.
Η χρήση κράνους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και το ποδήλατο να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Τροχαίας και των Εθελοντών.
Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στον αγώνα με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα ατυχήματα, φθορές ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Ισχύουν οι Κανονισμοί της ΕΟΠ, και ειδικότερα οι κανονισμοί της ποδηλασίας Δρόμου.
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική, ακόμα και στις επίσημες προπονήσεις (π.χ. ζέσταμα ή αναγνώριση διαδρομής πριν και μετά τον αγώνα), με το ποδήλατό σας και τον εξοπλισμό του να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. 
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να τηρούν τον Κ.Ο.Κ. (ιδιαίτερα η τήρηση της διπλής διαχωριστικής γραμμής).
Σε όλη τη διαδρομή θα υπάρχουν εθελοντές και μοτοσυκλέτες για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Τους ποδηλάτες θα ακολουθεί ασθενοφόρο όχημα και Ιατρός.
Εκπρόθεσμος χρόνος δυόμισι (2:30) ώρες από την έναρξη του αγώνα. Mετά το πέρασμα του εκπροθέσμου χρόνου οι ποδηλάτες διανύουν τη διαδρομή με δική τους ευθύνη.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ
Ανά 5,6 χλμ. θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας.
ΦΥΛΑΞΗ - ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Θα υπάρξει χώρος φυλασσόμενος από εθελοντές στη δημοτική κοινότητα Μαραθώνα.
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ
Για ο,τιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, οι διοργανωτές αποφασίζουν επί τόπου και τελεσίδικα και έχουν το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα και τη σύμπτυξη κατηγοριών.
Όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται τους όρους συμμετοχής
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Ευαγγελίου-Ρίζου Χ. – Αναστασία, Πρόεδρος
Αλεξανδρής Πέτρος, Τακτικό μέλος Κ.Ε.Δ.ΜΑ
Λέπουρης Γιώργος, Τακτικό μέλος Κ.Ε.Δ.ΜΑ
Κουρσάρης Σπύρος, μέλος, Υπεύθυνος Ποδηλατικής Διαδρομής
Ρώσση Στέλλα, μέλος, Πρόεδρος Αθλητικού Συλλόγου Ν.Βουτζά «Η Πρόοδος»
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Κουρσάρης Σπύρος, Υπεύθυνος Ποδηλατικής Διαδρομής
Φωτίου Όλγα, Τακτικό μέλος Κ.Ε.Δ.ΜΑ Σδράλιας Φίλιππος

Πληροφορίες kedmarathon-bike.gr καθώς και
Τηλ. σταθερό 22940 69810, fax: 22940 69817 και κινητά υπευθύνων:
1) Κουρσάρης Σπυρίδων : 697 2835042,
2) Φωτίου Όλγα : 697 4467247,
e–mail: kedmarthon@yahoo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

"Αγγλίδα Ερωμένη" Πρεμιέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

  Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΡΩΜΕΝΗ της Μαργκερίτ Ντυράς Αστυνομικό ψυχολογικό δράμα