Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εορταστικός Βασίλης Παπαβασιλείου

Εορταστικό πρόγραμμα Βασίλη Παπαβασιλείου

Η "Ελένη" του Ρίτσου συμπληρώνει τον αριθμό των 200 παραστάσεων και κλείνει τον κύκλο της με 6 τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν της οδού Φρυνίχου 14 στις παρακάτω ημερομηνίες:

5, 12, 19 Δεκεμβρίου 2018 και 
16, 23, 30 Ιανουαρίου 2019 στις 18.00

Ταυτόχρονα, το εορταστικό πρόγραμμα για "Τους Ζυγούς Λύσατε" του Βασίλη Παπαβασιλείου περιλαμβάνει 3 έξτρα παραστάσεις

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018
και Τετάρτη 2 και 9 Ιανουαρίου 2019, στις 18.00
"Τους Ζυγούς Λύσατε" || Νέες φωτογραφίες
Φωτογράφος: Μυρτώ Αποστολίδου


Κατεβάστε όλο το άλμπουμ και το τρέιλερ εδώ:
https://we.tl/t-seCLqBGxL7
 

«ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΛΥΣΑΤΕ» 
του Βασίλη Παπαβασιλείου


ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ (Φρυνίχου 14)
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00
& Τετάρτες 26/12, 2/1 & 9/1, στις 18.00

 
Εορταστικό πρόγραμμα

Το εορταστικό πρόγραμμα για τους "Ζυγούς Λύσατε"
του Βασίλη Παπαβασιλείου περιλαμβάνει
3 εξτρά παραστάσεις τις Τετάρτες 26/12, 2/1 & 9/1.
 
Συνεχίζονται οι ασκήσεις θεατρικού ακτιβισμού του Βασίλη Παπαβασιλείου που ξεκίνησαν το 2015 στο Θέατρο της οδού Φρυνίχου.

«Τρία χρόνια μετά το Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι», ο Φωκίων Καπνίδης (Βασίλης Παπαβασιλείου) επιστρέφει στο Άσυλο Ανιάτως Ψεκασθέντων Ολικώς Υστερούντων (ΑΑΨΟΥ) και στον γνωστό τόπο του εγκλήματος «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν» στην οδό Φρυνίχου.

Αυτή τη φορά δεν είναι ο βραβευμένος «Τρόφιμος της Χρονιάς» αλλά ο δαφνοστεφανωμένος «Ψεκασμένος» της οκταετίας».

Το Ίδρυμα γιορτάζει την έξοδο από τα μνημόνια κλείνοντας τις πύλες του και ταυτόχρονα πανηγυρίζει για την είσοδο ...Πού αλήθεια;
Στο Διάστημα;
Στις Αγορές;
Στα Δυτικά Βαλκάνια;

Σ’ αυτά και σε πλήθος άλλα ερωτήματα θα επιχειρήσει να απαντήσει ο Φωκίων σε μια εκδήλωση που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί παρά να έχει και ελαφρώς προεκλογικό χαρακτήρα.
 
Κατεβάστε όλο το άλμπουμ και το τρέιλερ εδώ:
https://we.tl/t-seCLqBGxL7


Κείμενο-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Βασίλης Παπαβασιλείου
Καλλιτεχνική συνεργάτις- εκτέλεση παραγωγής: Νικολέτα Φιλόσογλου
Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος
Επιμέλεια σκηνικού χώρου: Νικολέτα Φιλόσογλου

INFO
Παράσταση: «Τους Ζυγούς Λύσατε» του Βασίλη Παπαβασιλείου
Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν | Φρυνίχου 14, Πλάκα
Τηλέφωνα ταμείου: 2103222464 & 2103236732
Παραστάσεις: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:00
Εορταστικές παραστάσεις: Τετάρτη 26/12, 2/1 & 9/1
Διάρκεια: 65’ (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων: 15 Ευρώ / 10 Ευρώ (Φοιτητικό - Ανέργων - Άνω των 65 - Ατέλεια)
Προπώληση: Στο ταμείο του Θεάτρου και στο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/theatre/theatro-texnis-karolos-koun-frinixou/tous-zugous-lusate/

Ομαδικές κρατήσεις: Νικολέτα Φιλόσογλου 6976510251, 2109937289 nikolmel@yahoo.com

Facebook page: https://www.facebook.com/TousZygousLysate/
Επικοινωνία για την παράσταση:
Άννα Θεοδόση Κ. 6977605271 Ε. atheodosi@gmail.com
6 τελευταίες παραστάσεις για την "Ελένη" του Γιάννη Ρίτσου
«ΕΛΕΝΗ»
του Γιάννη Ρίτσου
σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου

στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ (Φρυνίχου)

6 τελευταίες παραστάσεις
Τετάρτη: 5, 12, 19 Δεκεμβρίου 2018 και 
Τετάρτη: 16, 23, 30 Ιανουαρίου 2019 στις 18.00

 
Η "Ελένη" του Ρίτσου συμπληρώνει τον αριθμό των 200 παραστάσεων στη σκηνική της ενσάρκωση από τον Βασίλη Παπαβασιλείου και κλείνει τον κύκλο της με 6 τελευταίες στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, της οδού Φρυνίχου 14,  μέσα στον Ιανουάριο του 2019, παραμένοντας πάντα ένας φόρος κατάφασης στη δύναμη της ποίησης, του θεάτρου και της ζωής.

Οι τελευταίες παραστάσεις είναι Τετάρτη 5, 12, 19 Δεκεμβρίου 2018 και 16, 23, 30 Ιανουαρίου 2019 στις 18.00. 

Η «Ελένη» Γεννήθηκε το 1999 στην Πνύκα για τη θεατρική βραδιά «Ο κύριος Γιάννης Ρίτσος» του Φεστιβάλ Αθηνών και στα είκοσι χρόνια της καταμετρά εκατοντάδες παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πληροφορίες για την παράσταση:
Σκηνοθεσία: Βασίλης Παπαβασιλείου
Σκηνογραφία: Μαρί-Νοέλ Σεμέ
Μουσική : Γιάννης Μεταλλινός
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Καλλιτεχνική συνεργάτις- Εκτέλεση παραγωγής: Νικολέτα Φιλόσογλου

Στο ρόλο της «Ελένης» ο Βασίλης Παπαβασιλείου. Συμμετέχει ο Νίκος Σακαλίδης.

INFO
Παράσταση: «Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου
Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν | Φρυνίχου 14, Πλάκα
Τηλέφωνα ταμείου: 2103222464 & 2103236732
6 τελευταίες παραστάσεις: Τετάρτη: 5, 12, 19 Δεκεμβρίου 2018 και Τετάρτη: 16, 23, 30 Ιανουαρίου 2019 στις 18.00 
Διάρκεια: 60 ‘
Τιμές εισιτηρίων: 15 Ευρώ / 10 Ευρώ (μειωμένο) / 8 Ευρώ (άνεργοι),
                     8€/άτομο για γκρουπ και ομαδικό εισιτήριο (12 άτομα και πάνω)

Ομαδικές κρατήσεις για σχολεία και γκρουπ: Εύα Στυλάντερ (Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30), Τηλέφωνα: 210.8658902,210.8665144 (τηλ-φαξ) , e-mail:theatropol@otenet.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/H.ELENI.TOU.RITSOU.PAPAVASILEIOU/



________________________

Ο Θόδωρος Τερζόπουλος, ο Παντελής Βούλγαρης, ο Σταύρος Πετσόπουλος και ο Ακύλλας Καραζήσης γράφουν για τον Βασίλη Παπαβασιλείου με αφορμή τα 20 χρόνια της «Ελένης». 


«Ο Βασίλης ερμηνεύοντας την «Ελένη» του Ρίτσου αφοπλίζει γιατί σαρκάζει και σαρκάζεται, αναιρεί και αναιρείται, σιωπά και απειλεί. Οι παύσεις του είναι γεμάτες υποσχέσεις που μεγεθύνονται στον λόγο. Μιλώντας υποδηλώνει πολλά και κρύβει περισσότερα, τα οποία εμφανίζονται άηχα στις επικίνδυνες παύσεις του».
Θόδωρος Τερζόπουλος, σκηνοθέτης


«Στην παράσταση του Βασίλη Παπαβασιλείου «Η Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου συμβαίνει το εξής παράδοξο: Αισθάνεσαι κατά ένα μαγικό τρόπο της τέχνης ότι ο ηθοποιός περίμενε να ταξιδέψει μαζί με το κείμενο, όταν αυτό υπήρχε ακόμα ως αίσθηση στον ποιητή. Δηλαδή πριν ακόμα γραφεί. Αυτός είναι ο λόγος που μετά τις υποκλίσεις των δύο άξιων ηθοποιών παραμένεις στο κάθισμα για αρκετή ώρα ευγνώμων, γεμάτος συγκίνηση. Αλήθεια, συμβαίνουν ακόμα θαύματα!»
Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης-σεναριογράφος


«Θαυμάζω και αγαπώ τον Βασίλη Παπαβασιλείου.(...) Στέκεται   απροσδόκητα   σε   κάθε   φράση,   είτε   δραματική   είτε   κωμική,   αλλά   κι   επίσης καταφέρνει να συνυπάρχουν ταυτόχρονα και το κωμικό και το δραματικό. Κατέχει την τέχνη της σιωπής. Κάποιες σιωπές του ακούγονται εκκωφαντικά στο θέατρό του.(...) Γεμίζει το χώρο με την παρουσία του, όπως λίγοι μεγάλοι ηθοποιοί μπορούν. (...)
Με την Ελένη του Ρίτσου, έδειξε αυτό που λεν οι Γάλλοι : il  a de la suite dans les idées –υπάρχει συνέχεια (ή συνέπεια) στις ιδέες του. Είδα την παράσταση πριν 20 χρόνια περίπου σ’ ένα   κλειστό   θέατρο   στις   παρυφές   της   Θεσσαλονίκης   και   σύντομα   μετά   στο   ανοιχτό θέατρο Παπάγου. Και πέρυσι την ξαναείδα δύο φορές στο Θέατρο Τέχνης της Φρυνίχου.(...)
Η  Ελένη  είναι ένα από τα σπουδαιότερα αρχαιόθεμα αφηγηματικά ποιήματα του Ρίτσου, που περιλαμβάνεται στην Τέταρτη διάσταση, τον ωραιότερο ίσως τόμο των Απάντων του. Είναι   απροσδόκητα   μοντέρνο   κείμενο.   Στην   παλαιά   παράσταση   δανειζόταν   εμφανώς στοιχεία   από   τη   Ουίννυ στις  Ευτυχισμένες   μέρες  του  Μπέκετ.   Στην   τωρινή   παράσταση έφυγε από αυτό. Κάποια ελάχιστα μακιγιάζ στην πρώτη παράσταση. Όπως είπαμε ορίζει αυτός με την παρουσία του και το παίξιμό του, χωρίς τη μίμηση, το φύλο, την ηλικία, το σοβαρό και το κωμικό. Η εκφορά του ποιητικού λόγου του Ρίτσου είναι μάθημα. Πουθενά δεν ποιητικίζει, δεν «ερμηνεύει» το στίχο ευαίσθητα και συναισθηματικά όπως κάνουν συχνά οι ηθοποιοί. Συμπυκνωμένα όλα σε μια ώρα περίπου, μ’ έναν λόγο απαστράπτοντα και μια συγκλονιστική λιτότητα των απόλυτα ελεγμένων μέτρων έκφρασης, διασχίζοντας  τις δεκαετίες ξαναέδωσε μια αριστουργηματική παράσταση, μια από τις δύο-τρεις καλύτερες της χρονιάς».
Σταύρος Πετσόπουλος, εκδότης


«Υπάρχει, φαίνεται, κάποιου είδους παραισθησιογόνα ουσία ή πιο σωστά διευρυντική της συνείδησης, που οδηγεί νέους φαντασιόπληκτους άντρες να συναντήσουν σ’ αυτόν τον φαινομενικά πραγματικό κόσμο τον Stalker τους.  Αυτός, συνήθως, είναι ένας άντρας μεγαλύτερος, με έντονη, ας μου επιτραπεί ο εξεζητημένος όρος, performative προσωπικότητα, ευρυμαθής, εκφραστικός και δεινός ρήτορας: ένας Clown Dieux.

Φαντάζομαι αυτόν τον άντρα σε τοπογραφικά στιγμιότυπα: στο θέατρο Κνωσός, πλάτη στο κοινό, στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών μόνον σ' ένα μακρύ τραπέζι, στο μετζοπάτωμα του ΚΘΒΕ, σ’ ένα άδειο περίπτερο της ΔΕΘ, σ’ ένα πατάρι υπαίθριο στημένο στην Πνύκα.
Χώροι συνάντησής μου με τον Βασίλη Ζουβέ, τον Βασίλη Μπακαλιάρο, τον Βασίλη Διευθυντή Θεάτρου, τον Βασίλη Ελένη.

Τελειώνω με ένα θαρραλέο σάλτο στον χωροχρόνο σκεπτόμενος την ακόλουθη φράση: Πως πήγα με τον Βασίλη Παπαβασιλείου βόλτα κι αγοράσαμε μαζί ένα φουστάνι για την Ελένη (του Ρίτσου).

ΥΓ. Αν μιλούσα για τον Βασίλη σε φίλους μου Ισπανούς ή Γερμανούς (πράγμα που το έχω κάνει), θα τον περιέγραφα δίνοντας απόλυτο δικαίωμα στην φαντασιακή εικόνα που χρόνια ζει μέσα μου. Θα ήμουν όρθιος και θα ξεκινούσα με τη φράση: Υπάρχει ένας σκηνοθέτης στην Ελλάδα...»
Ακύλλας Καραζήσης ηθοποιός-σκηνοθέτης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: Επισκέπτης

  Επισκέπτης Το έργο "Επισκέπτης" του Έρικ Εμμάνουελ Σμίτ αποτελεί μια συναρπαστική θεατρική εμπειρία που συνδυάζει διακριτικά μυθοπλασία και αληθινά γεγονότα από τη ζωή του διάσημου Σίγκμουντ Φρόιντ. Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, το έργο προσφέρει μια βαθιά εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής, προκαλώντας το θεατή να αναζητήσει την αλήθεια και την πνευματική εξέλιξη. Η ερμηνεία του Μάνου Βακούση στον ρόλο του Επισκέπτη είναι άψογη, καθηλώνοντας το κοινό και μεταφέροντάς το σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και ανατροπές. Η εξαιρετική σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια δίνει ζωή στο έργο, ενώ οι εξαιρετικές ερμηνείες των υπολοίπων ηθοποιών προσθέτουν βάθος και συναισθηματική εντάση στην παράσταση. Μέσα από το συναρπαστικό πλέγμα της πλοκής, το έργο αναδεικνύει τα βαθύτερα ζητήματα της ανθρώπινης ψυχολογίας και της πνευματικής αναζήτησης. Ο διάλογος μεταξύ του άθεου Φρόιντ και του μυστηριώδους Επισκέπτη ανοίγει παράθυρα σε φιλοσοφικές συζητήσεις που αναδεικνύουν τη σύνθετη φύση τ

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Είδαμε και προτείνουμε: «ELIZADETH»

Η θεότρελη κωμωδία "Elizadeth" παρουσιάζει έναν κακόφημο θίασο που προσπαθεί να ανεβάσει ένα ανιστόρητο μιούζικαλ εν μέσω πανδημίας, με λάθος ηθοποιούς, λάθος έργο και λάθος περίοδο. Η πλοκή επικεντρώνεται στις περιπέτειες και τα κωμικά περιστατικά που συμβαίνουν στους χαρακτήρες του θεάτρου καθώς προετοιμάζονται για την παράσταση, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τα δικά τους προβλήματα και συγκρούσεις. Η παράσταση αναπτύσσει έναν θίασο με ετερόκλητα πρόσωπα, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του "κουσούρια" και προβλήματα. Οι θεατρίνοι χαρακτηρίζονται από μωροφιλοδοξίες, αλαζονείες, βεντετιλίκια, ανταγωνισμούς, αντιζηλίες, έρωτες, μίση και πάθη, δημιουργώντας έναν καυστικό και διασκεδαστικό κόσμο. Η Κυπραία που θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια, ο ξεπεσμένος αλκοολικός, η σταρ που ξεπέφτει διότι δεν μπορεί να κάνει την παρθένα, ο εξαιρετικός μουσικός με τις τρομερές και κυρίως « πρωτότυπες » μουσικές του Έλτον Λεμπέση και φυσικά η βουλιμική ιέρεια της τέχνης δεν θα αφήσου

Είδαμε και προτείνουμε: Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;

  Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Άλλο ένα μικρό διαμαντάκι στο φιλόξενοvο Project R είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πολύ το χαρήκαμε. Ένα κοινωνικό επίκαιρο κείμενο της αδικοχαμένης Χρύσας Σπηλιώτη, με το εξαιρετικό δίδυμο ηθοποιών Μαριάνθης Κυρίου και Ζώης Μουκουλη σε μία μεταξύ τους θεατρική καλοδουλεμένη χημεία με ένταση-πάθος-ενέργεια με απίστευτο μεράκι σκέρτσο και τσαχπινιά, μπαινοβγαίνουν σε διαφόρους ρόλους και ηλικίες με απίστευτη ευκολία και άνεση, με την εναλλαγή σκηνών μεταξύ σοβαρού και αστείου, παραθέτοντας μία υπέροχη παράσταση από την αρχή μέχρι και το συγκινητικό φινάλε! Η ευρηματική σκηνοθεσία του Κώστα Ανταλόπουλου με το γρήγορο-σκηνικό ξέφρενο ρυθμό της προσφέρει μία ζωντανή ξεσηκωτική παράσταση, σε ένα μαγικό ταξίδι με λόγια και κινήσεις,γέλιο-δάκρυα-αγάπη- έρωτα- μουσικές και συγκινήσεις.. Οι δύο γυναίκες στήριγμα η μία στην άλλη μέχρι το τέλος παλεύουν να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους και τη δική τους Αμερική!! Πόσους σταθμούς μπορεί να έχει η ζωή μα

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Αγόρι με τις δυο καρδιές»

 "Τ ο αγόρι με τις δύο καρδιές" μία παράσταση που τα έχει όλα, τα συνδυάζει όλα.. ρυθμό- ενέργεια-πάθος-έκφραση-τόλμη- αλήθεια-χιούμορ, γεμάτη αγωνία και συγκίνηση που στο τέλος μας προκαλεί δέος. Μια ανθρώπινη ιστορία, ελπίδας- θάρρους-εμπιστοσύνης και αγάπης! Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της οικογένειας προσφύγων των συγγραφέων (Χάμεντ και Χεσααμ Αμιρι) που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, μετά την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους τής από τους Ταλιμπάν. Μάνα πατέρας και τρεις γιοι. Ένα ταξίδι ξεκινάει περιπλανώμενοι στην Ευρώπη αναζητώντας να βρουν την <<Ιθάκη>> τους. Μας συναρπάζει για άλλη μία φορά με την ευρηματική υποδειγματική μαεστρία του ο σκηνοθέτης Τάκης Τζαμαργιάς φωτίζοντας τις ανθρώπινες σχέσεις. Το ενδυματολογικό κομμάτι υπογράφει η Ελένη Εμπεδοκλή- οι στίχοι των τραγουδιών δια χειρός Ελένης Φωτάκη με τη μουσική του Μίλτου Πασχαλίδη ντύνουν αρμονικά την παράσταση!! Με τα σκηνικά του Εδουάρδου Γεωργίου που αποδίδουν τέλεια την πρα