Πασχάλης Τερζής - «Να με θυμάσαι»



(Ακούστε το τραγούδι από το επίσημο κανάλι μας στο Youtube)

Ο Πασχάλης Τερζής μας χαρίζει στιγμές του πηγαίου χαρίσματός του ερμηνεύοντας μια γοητευτική μπαλάντα σε μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη.

Δύσκολα ν’ αντισταθείς στην ομορφιά του τραγουδιού με την ιδιαίτερη μουσική γραφή, απολύτως ταιριαστή με τους περίτεχνους στίχους, που βρίσκουν απευθείας το στόχο τους, στις ευαίσθητες καρδιές. Θαρρείς και η μελωδία και ο λόγος, μάχονται για το ποιος θα υπογραμμίσει τον άλλον με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως γι’ αυτό και το αποτέλεσμα να είναι τόσο αρμονικό.

Για την ερμηνεία, οποιοδήποτε σχόλιο περιττεύει…

Το «Να με θυμάσαι» θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «Ο Θησαυρός» που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.

Μια εξαιρετική μουσική πρόταση που εκτός απ’ τον Τερζή, ενώνει στο ακρόαμά της και άλλους ξεχωριστούς ερμηνευτές.

Το «Να Mε Θυμάσαι» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

• Κατεβάστε το «Να Mε Θυμάσαι» από το iTunes

• Κατεβάστε το «Να Mε Θυμάσαι» από το Google store

• Ακούστε το «Να Mε Θυμάσαι» από το Spotify 

• Κατεβάστε το «Να Mε Θυμάσαι» από το Amazon

• Ακούστε το «Να Mε Θυμάσαι» από το Deezer 

• Ακούστε το «Να Mε Θυμάσαι» από το Napster 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Νίκος Παπαδόπουλος: "Στις συνθέσεις μου αξιοποιώ τους λαϊκούς δρόμους και τους παραδοσιακούς ρυθμούς, εντάσσοντάς τους ενίοτε σε μια σύγχρονη παρουσίαση".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Φάνης Σακελλαρίου: "Ο τρόπος με τον οποίο ο άνθρωπος σχετίζεται με ο,τι αποκαλεί ιερό θεωρώ ότι είναι από τα πιο πυρηνικά στοιχεία του είδους μας."