"Αμπαζούρ" -Πρόγραμμα

Το "Αμπαζούρ" συνεχίζει κάθε Τετάρτη στη Μουσικοθεατρική σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού "Αθηναΐς" να εκπέμπει μια ραδιοφωνική εκπομπή που φεύγει από τα όρια των ερτζιανών, μεταμορφώνεται σε καμπαρέ, μπερδεύει μουσικά είδη και εποχές και μας αφηγείται τις γλυκόπικρες ιστορίες όλων αυτών που ξενύχτησαν κάποιο βράδυ με το ραδιόφωνο ανοιχτό.
Οι guest  για τις ερχόμενες εβδομάδες είναι οι:
26 Οκτωβρίου: Μάρω Μαρκέλλου
2 Νοεμβρίου: Σπύρος Γραμμένος
9 Νοεμβρίου: Χατζηφραγκέτα
16 Νοεμβρίου: Empty Frame

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου