"Αμπαζούρ" -Πρόγραμμα

Το "Αμπαζούρ" συνεχίζει κάθε Τετάρτη στη Μουσικοθεατρική σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού "Αθηναΐς" να εκπέμπει μια ραδιοφωνική εκπομπή που φεύγει από τα όρια των ερτζιανών, μεταμορφώνεται σε καμπαρέ, μπερδεύει μουσικά είδη και εποχές και μας αφηγείται τις γλυκόπικρες ιστορίες όλων αυτών που ξενύχτησαν κάποιο βράδυ με το ραδιόφωνο ανοιχτό.
Οι guest  για τις ερχόμενες εβδομάδες είναι οι:
26 Οκτωβρίου: Μάρω Μαρκέλλου
2 Νοεμβρίου: Σπύρος Γραμμένος
9 Νοεμβρίου: Χατζηφραγκέτα
16 Νοεμβρίου: Empty Frame

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Εσύ κι εγώ και ο Φεϊντώ» της θεατρικής ομάδας Αντικλείδι στο Μικρό Κεραμεικό

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS