"ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ" στο Αγγέλων Βήμα

του DON NIGRO

ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΣ: ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ
Έναρξη: Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016
   Η Μίνα Αδαμάκη και η Μαρία Κατσανδρή συναντιούνται στη σκηνή του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» για να μάς ταξιδέψουν μέσα από το έργο του Αμερικανού συγγραφέα στον κόσμο του Χόλλυγουντ, των Όσκαρ, της μοναξιάς, της υπέρβασης, της ματαιοδοξίας και της αγωνιώδους προσπάθειας για αποδοχή και επιβίωση!
     Το έργο, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι εμπνευσμένο από την πραγματική σχέση της Bettie Davis και της  Joan Crawford και από την ταινία τους - σταθμό "Τι απέγινε η Baby Jane;".
  Η Ρούθι και η Μίλντρεντ, δύο ηθοποιοί πριν από τη δύση της καριέρας τους, κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να υπάρξουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα παίζοντας ακόμη και τη ζωή τους για ένα Οσκαρ!
     Μια πολύχρωμη μαύρη κωμωδία που κινείται ανάμεσα στη σάτιρα και το γκροτέσκο!
Συντελεστές
Μετάφραση-Προσαρμογή: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα-Καλογήρου
Σκηνοθεσία – Ερμηνεία : Μίνα Αδαμάκη και Μαρία Κατσανδρή
Σκηνικά- Κουστούμια: Τόνια Αβδελοπούλου
Μουσική: Αριστείδης Μυταράς
Σχεδιαστής φωτισμών: Βαγγέλης Μούντριχας
Επιμέλεια κίνησης: Καλλιόπη Σίμου
Βοηθός σκηνοθέτη: Δέσποινα Ρεμεδιάκη
Φωτογραφίες: Συλβί Μαργαρίτα
Θέατρο «Αγγέλων Βήμα», Σατωβριάνδου 36, Μετρό «Ομόνοια», τηλ. 210 52 42 211
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 από 20 Σεπτεμβρίου 2016
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, άνω των 65 ετών), 5 ευρώ (ατέλειες)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Οδύσσεια» από τον Μικρό Βορρά Μια παράσταση–ταξίδι

Ακούσαμε και προτείνουμε: «Όταν η φωνή παίρνει τον χώρο: Η Νικολέττα Φιλιππάκη σε μια βραδιά χωρίς άμυνες»

Είδαμε και προτείνουμε: Ύβρις Μια Παράσταση του Νίκου Τουλιάτου για ένα Ρυθμοποιητικό Θέατρο με την ομάδα Ηχοποιοί

Είδαμε και προτείνουμε: «Δεσμώτης» της Νατάσας Σίδερη

Μαρία Φεγγάρη: "Το βιβλίο γράφτηκε από μια προσωπική μου ανάγκη να ακολουθήσω ένα μονοπάτι εσωτερικής ενδοσκόπησης".