«ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΠΑΛΛΑΣ»

Από 31 Δεκεμβρίου

Ένα μεγάλο υπερθέαμα στήνεται αυτή την περίοδο στο Παλλάς με τίτλο «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς».
Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Μαρινέλλα, συναντά τον μεγαλύτερο showman με τα χίλια πρόσωπα, τον Τάκη Ζαχαράτο, κάτω από τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Σταμάτη Φασουλή.
Τα κείμενα υπογράφει ο Γιάννης Ξανθούλης, τη μουσική της παράστασης γράφει και ενορχηστρώνει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοιμάζει ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.
Τη Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο πλαισιώνουν 12 νέα ταλαντούχα παιδιά που χορεύουν και τραγουδούν με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Μια μεγάλη παραγωγή των Αθηναϊκών Θεάτρων που πρόκειται να ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου.
Για 20 μόνο παραστάσεις.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ Α.Ε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νόνη Ζαννή: "Η βία έχει γίνει τόσο συχνό κομμάτι της καθημερινότητάς µας, που σε πολλές περιπτώσεις έχουμε πάψει να αντιδρούμε απέναντί της".

Είδαμε και προτείνουμε: «Αυτή η νύχτα μένει» του ΚΘΒΕ στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»

Ανθή Γουρουντή : "Ο πολιτισμός είναι τροφή και ως τροφή αποτελεί μια βαθειά και εξόχως πολιτική πράξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: “Οι ασυγχώρητες”