«Πατρίδα»: Το νέο καθηλωτικό ζεϊμπέκικο του Χρήστου Κάλλοου κυκλοφορεί από τη Real Music Greece

 Η Real Music Greece παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη νέα κυκλοφορία του σπουδαίου και καταξιωμένου ερμηνευτή και ηθοποιού Χρήστου Κάλλοου, με τίτλο «Πατρίδα».


 

Πρόκειται για ένα αυθεντικό, δωρικό και γεμάτο συναίσθημα ζεϊμπέκικο, που έρχεται να αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές κάθε Έλληνα. Το τραγούδι αποτελεί έναν βαθύ φόρο τιμής στην πατρίδα μας, τις ρίζες, τις μνήμες και τις αξίες που κουβαλάμε μέσα μας, δοσμένο μέσα από τη στιβαρή και θεατρική ερμηνεία ενός καλλιτέχνη που ξέρει να γεμίζει τη σκηνή και το πεντάγραμμο με την παρουσία του.

 

Την υπογραφή τους σε αυτή την εξαιρετική καλλιτεχνική σύμπραξη βάζουν σπουδαίοι δημιουργοί. Οι γεμάτοι νόημα και εικόνες στίχοι ανήκουν στον Στέλιο Μαργωμένο, ενώ η καθηλωτική και γεμάτη δυναμισμό μουσική συνυπογράφεται από τον Θανάση Βασιλά και τον Πάνο Μπλέτζα.

 

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό Music Video δια χειρός Ευάγγελου Κάλλοου.

 

Ο Χρήστος Κάλλοου, συνδυάζοντας την ιδιότητα του έμπειρου ηθοποιού με εκείνη του χαρισματικού ερμηνευτή, καταθέτει μια συγκλονιστική ερμηνεία. Η «Πατρίδα» δεν είναι απλώς ένα τραγούδι, αλλά μια μουσική κατάθεση ψυχής που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα για την ποιότητα και τον δυναμισμό της.

 

Το νέο single «Πατρίδα» κυκλοφορεί επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο YouTube.


 

ΠΑΤΡΙΔΑ:

https://youtu.be/ErRBFWs4Uhg?si=mfLi91ruFnhmZGow


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου