ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ - ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ - ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΣΑΜΜΕΡ ΧΙΤΣ ΛΑΪΒ

ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

 

Παρασκευή 27 &  Σάββατο 28 Ιουνίου | 21:00

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=3592

 



 

Καλοκαίρι με Μαραβέγια και Κήπο, σταθερή αξία που αγαπάμε.

Και όπως κάθε χρόνο, μια μόνο βραδιά δεν είναι αρκετή!!!

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝhttps://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=3592

 

Μελωδίες που ταξιδεύουν, ρυθμοί που ξυπνούν το σώμα και στίχοι που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. Δύο βραδιές γεμάτες ενέργεια, χιούμορ και αυθεντικό συναίσθημα, όπως μόνο εκείνος ξέρει να προσφέρει. Την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουνίου, στις 21:00, στον Κήπο του Μεγάρου, εκεί που οι μουσικές γίνονται παρέα και τα φώτα ανάβουν όταν πέφτει ο ήλιος, ο Κωστής Μαραβέγιας δίνει το σύνθημα και το πιο φωτεινό πάρτι του Ιουνίου αρχίζει – και το σκηνοθετεί, όπως πάντα, ο ίδιος.

 

Καλοκαίρι χωρίς συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου δεν γίνεται!

Φέρτε την καλοκαιρινή σας διάθεση και ελάτε να «ξεδιψάσουμε με αστέρια, χορεύοντας στα κύματα» και με όλα τα αγαπημένα του ΣΑΜΜΕΡ ΧΙΤΣ!

Πάντα με τη θετική του ενέργεια, με το καινούργιο του τραγούδι «ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΙΣ 3» και το πηγαίο του χαμόγελο, μοιράζεται μαζί μας όλα τα αγαπημένα μας από τη δισκογραφία του – και όχι μόνο – και μας προσκαλεί και φέτος να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε ένα καλοκαιρινό πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο.

 

Μαζί του, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του

Νίκος Αγγλούπας  Ηλεκτρικό μπάσο
Άγγελος Αγγελίδης • Ηλεκτρική κιθάρα
Jim Staridas • Τρομπόνι
Χρήστος Καλκάνης • Κλαρινέτο, πλήκτρα
Demian Gomez • Κρουστά, τύμπανα

Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς • Υπεύθυνοι Ήχου

Φίλιππος Τρέπας • Φωτισμοί

 

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & MINOS EMI/UNIVERSAL

 

Βρείτε πληροφορίες για τις συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια, στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: https://www.megaron.gr/event/kostis-maravegias-sammer-chits-laiv/

 

 

Τιμή εισιτηρίου | 15 € (γενική είσοδος)

 

Εισιτήρια

210 72 82 333 | www.megaron.gr

 

Πληροφορίες

https://www.facebook.com/megaron.gr 

https://www.instagram.com/megaron_athens/ 

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Σιούτα: "Επέλεξα την ηρεμία γιατί ήθελα να αποτυπώσω τη ζωή όπως πραγματικά κυλούσε τότε, με απλότητα, πίστη και αίσθηση συνέχειας χωρίς την επίγνωση του επερχόμενου τέλους".

«Ο Κος Ζυλ» σε κείμενο & σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στο Θέατρο Πόρτα, από 27/2

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Παρασκευή Λεβεντάκου: "Η λεκτικοποίηση του βιωμένου έρωτα και της ακόμη πιο βιωμένης απώλειάς του λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης".