Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

📣📕Οι κυκλοφορίες του Μαΐου είναι εδώ!

 



Σας παρουσιάζουμε 12 νέες και πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες, από κορυφαίους και αγαπημένους συγγραφείς, διαθέσιμες σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία από σήμερα, 15 Μαΐου.

 
Ο Βασιλιάς της Αλαζονείας
Ana Huang

Μετά τον Βασιλιά της Οργής η μπεστ σέλερ συγγραφέας Άννα Χουάνγκ με τις εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως υπογράφει το δεύτερο αυτοτελές βιβλίο της σειράς Οι Βασιλιάδες της Αμαρτίας.

Μια νέα καυτή αισθηµατική ιστορία για έναν απαγορευµένο έρωτα µε έναν δισεκατοµµυριούχο, όπου τα ετερώνυµα έλκονται.


Μετάφραση: Ιζαμπέλ Λαμούρ

Κυκλοφορούν επίσης:
Το πείραμα της αληθινής αγάπης
Christina Lauren

Το αγαπημένο συγγραφικό δίδυμο των μπεστ σέλερ ρομαντικών μυθιστορημάτων επιστρέφει με μια νέα ιστορία για την απρόσμενη χημεία του έρωτα!

  • Audie Award for Romance (2024)
  • Στη βραχεία λίστα των βραβείων Goodreads στην κατηγορία ρομαντικό μυθιστόρημα (2023)
Μετάφραση: Σοφία Σκουλικάρη
Κυκλοφορούν επίσης:

 
Οι γυναίκες
Kristin Hannah
 
Από την κορυφαία συγγραφέα των βιβλίων Το Αηδόνι, Πυγολαμπίδες και Τέσσερις άνεμοι έρχεται µια νέα επική ιστορία για τις βαθιές φιλίες και τον τολµηρό πατριωτισµό, µε µια ηρωίδα, της οποίας ο ιδεαλισµός και το θάρρος θα καθορίσουν µια ολόκληρη εποχή.
  • Νο 1 σε The New York Times, USA Today, Washington Post και Los Angeles Times
  • 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως

Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου

Κυκλοφορούν επίσης:
Απαγορευμένα αντικείμενα
Gayl Jones
 
Η θρυλική συγγραφέας, που έχει χαρακτηριστεί ως µία εκ των σηµαντικότερων συγγραφέων του εικοστού αιώνα, επιστρέφει µε ένα νέο µυθιστόρηµα, όπου εξερευνώνται η ζωή των εκπατρισµένων καλλιτεχνών, οι επικίνδυνες σχέσεις και οι απαιτήσεις της δηµιουργικότητας.
  • NATIONAL BOOK AWARD ΦΙΝΑΛΙΣΤ
  • Στα 10 καλύτερα βιβλία του 2022 σύµφωνα µε το Publishers Weekly!
Μετάφραση: Αργυρώ Μαντόγλου
Κυκλοφορεί επίσης:
Αngélique
Guillaume Musso
 

Νο 1 συγγραφέας στη Γαλλία για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με τη Le Figaro και βραβευμένος με το ξεχωριστό Raymond Chandler επιστρέφει με μια νέα καθηλωτική ιστορία με πρωταγωνιστές δύο άγνωστους που βρίσκονται μπλεγμένοι στη δίνη ενός θανάσιμου παιχνιδιού.

Μετάφραση: Γιώργος Ξενάριος

Κυκλοφορούν επίσης:
 
 
Ηγεσία σε δύσκολους καιρούς
John C.Maxwell
 
Το νέο βιβλίο του John C. Maxwell συγγραφέα των μπεστ σέλερ των Νew York Times, ο οποίος θεωρείται ως ο πλέον σημαίνων ειδικός σε θέματα ηγεσίας σε όλο τον κόσμο.
  • Περισσότερες από 2 εκατομμύρια πωλήσεις
 
Μετάφραση: Στράτος Καρτσακλής
 
Κυκλοφορούν επίσης:
Συνδέσου!
Dale Carnegie & Associates

Στον σύγχρονο κόσμο, ερχόμαστε σε αντιπαράθεση συχνά με όσους είναι διαφορετικοί από εμάς. Όμως η αληθινή επαφή μπορεί να ξεπεράσει τις διαφορές και να δημιουργήσει κοινά σημεία. Η Dale Carnegie & Associates, Inc. μας προσφέρει ένα βιβλίο για να κατανοήσουμε την οπτική του κόσμου γύρω μας, εμπνευσμένο από τις θεμελιακές και καθόλα επίκαιρες αρχές του Ντέηλ Κάρνεγκι.
 

Μετάφραση: Κατερίνα Μπασαγιάννη
Κυκλοφορούν επίσης:
FAKE
Robert T. Kiyosaki

 
Από τον #1 μπεστ σέλερ συγγραφέα του βιβλίου Πλούσιος Μπαμπάς, Φτωχός Μπαμπάς, το οποίο παρέμεινε πρώτο στη λίστα των New York TImes για 6 χρόνια και έχει πουλήσει περισσότερα από 27 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Σε αυτό το νέο βιβλίο ο διεθνούς φήμης συγγραφέας Ρόμπερτ Κιγιοσάκι αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αυθεντικότητας, ρίχνοντας φως στο τι είναι πραγματικό και τι όχι.

Μετάφραση: Μιχάλης Μικέδης
 
Κυκλοφορούν επίσης:

 
Πώς να αναδείξεις τον τόπο σου
Ανδρέας Μήλιος 
 
Ένα βιβλίο για όσους αγαπούν την πόλη τους και αναζητούν συνεχώς τρόπους για να την αναδείξουν με θεωρητικές και πρακτικές απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τη δημιουργία και τη διαχείριση ελκυστικής και ανταγωνιστικής εικόνας από τόπους και πόλεις. Ιδανικός οδηγός  και δεξαμενή άντλησης ιδεών για στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 

 
Κάνοντας το σωστό 
Χρίστος Κυριάκου 

 
Τι είναι ηθικά σωστό να πράξω;
Ένα βιβλίο εισαγωγή στην ηθική φιλοσοφία και τις βασικές ηθικές θεωρίες (θεωρία θείας εντολής, ωφελιμισμός, καντιανή δεοντολογία, θεωρία αρετής, θεωρία κοινωνικού συμβολαίου, πολιτισμικός σχετικισμός, εγωισμός, υποκειμενισμός, συναισθηματοκρατία κ.λπ.) Η παρουσίαση και η αξιολόγηση των θεωριών γίνεται όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτα ώστε να επαφίεται στον αναγνώστη τι στάση θα τηρήσει.

 
O φίλος μου ο δεινόσαυρος
Gabby Dawnay

 
Βραβείο Καλύτερου Προσχολικού βιβλίου από το Made For Mums 

Ένα μικρό κορίτσι ονειρεύεται να έχει το δικό του κατοικίδιο. Και τι καλύτερο από έναν δεινόσαυρο; Φυσικά, θα χρειαζόταν άφθονη τροφή, μια ολόκληρη πισίνα για να πίνει νερό και μια μεγάλη πόρτα για να μπαινοβγαίνει εύκολα. Όμως θα ήταν σίγουρα ο τέλειος φίλος στο παιχνίδι!Μια ιστορία με άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση που υμνεί τη δύναμη της παιδικής φαντασίας.

Μετάφραση: Ηλιάνα Αγγελή

Σχολή κατασκόπων - Στη θάλασσα
Stuart Gibbs
 
Στο ένατο βιβλίο της αγαπημένης σειράς «Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων» η οποία κυκλοφορεί σε 15 χώρες και έχει αγαπηθεί από περισσότερα από 2 εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Μπεν Ρίπλεϊ καλείται να αναλάβει μια νέα αποστολή στη… θάλασσα!

Μετάφραση: Χριστίνα Σωτηροπούλου

 

 
Κυκλοφορούν επίσης:
 



 

Μοιραστείτο τοΜοιραστείτο το
Κάντε tweetΚάντε tweet
Προωθήστε τοΠροωθήστε το

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σεσουάρ για Δολοφόνους_Για πρώτη φορά καλοκαιρινή περιοδεία!

  «Σεσουάρ για Δολοφόνους» Η μακροβιότερη κωμωδία όλων των εποχών ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης   Πρώτη Στάση:   Βεάκειο Θέατρο Πειραιά / Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 Link προπώλησης:   https://www.more.com/theater/sesouar-gia-dolofonous-kalokairini-periodeia/

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ 2510 ΙΙ απο 11-22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΙ ΘΕΑΤΡΟ 2510

  5 Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ 2510 Από 11 εως 22 Ιουνίου ΘΕΑΤΡΟ 2510   Το ΘΕΑΤΡΟ 2510, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Θεάτρου 2510   το οποίο επιστρέφει για 5 η συνεχομένη χρονιά, από τις 11 έως τις 22 Ιουνίου με μια σύμπραξη καλλιτεχνών στην ιστορική περιοχή των Εξαρχείων. Για 12 συνεχόμενες μέρες, η τέχνη θα πρωταγωνιστεί στην περιοχή, με 38 μοναδικές παραστάσεις. Θεατρικές Ομάδες, Μ usical , Μονόλογοι,Ομάδες Improv, Performance, Χορός, Καραγκιόζης, αλλά και βραδιές με ζωντανή μουσική, δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει νέους καλλιτέχνες και να επιλέξει κάθε μέρα τουλάχιστον μια διαφορετική παράσταση σε ένα φεστιβάλ που προάγει την τέχνη και τη δημιουργικότητα. Για πρώτη φορά, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους παραστάσεις και να γίνουν μέλη της κριτικής επιτροπής. Σας καλούμε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό που θα αναδείξει την ομάδα που θα κερδίσει το Α' Βραβείο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα διεξαχθούν δωρεάν μαθήματα

Είδαμε και προτείνουμε: "Venus in Fur"

  A Mesmerizing Dive into Desire and Power Stepping into the Theatre of the NO, the audience is immediately transported into the compelling world of David Ives' "Venus in Fur." This contemporary dark comedy, brought to life in the heart of Athens, promises an evening of intrigue, laughter, and raw emotion. Running from June 28th to August 5th, the play delivers an experience that lingers long after the final bow. "Venus in Fur" revolves around Thomas Novachek, a playwright and first-time director, exhausted and disheartened after a long day of auditions. Enter Vanda Jordan, a seemingly eccentric and enigmatic actress who arrives late for her audition. Reluctantly, Thomas agrees to let her read, and what unfolds is a gripping play within a play. The lines between reality and acting blur as the power dynamics shift, exploring themes of desire, seduction, and power.

"ΦΤΑΣΑΜΕ PLUS"

  «Φτάσαμε Plus»  2ος χρόνος  Από μικρός είχε ένα όνειρο. Δεν άκουσε κανέναν. Γέμισε τις βαλίτσες φιλοδοξίες και όνειρα, άφησε το σπίτι του και πήρε νέους δρόμους μακριά από όλους και από όλα. Και όλα ξεκινάνε από την στιγμή που φτάνει στην Αθήνα. Στην μεγάλη πόλη που σου τάζει πολλά. Το ταξίδι προς την δόξα, ξεκινάει. Και οι μέρες, οι μήνες τα χρόνια περνάνε και χάνει τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ήρωας αφιερωμένος στα «θέλω του». Περνά η ζωή και συνεχίζει να ονειρεύεται, μέχρι την στιγμή που δεν παίρνει ανάσα στην μεγάλη πόλη. «Φτάσαμε»… Ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα, στα παιδικά όνειρα και στην προσωπική φιλοδοξία. Γιατί τα θέλω μας δεν γίνονται πάντα…  Ένας μονόλογος από την αρχή μέχρι το τέλος, γεμάτος αγαπημένα τραγούδια! 

Είδαμε και προτείνουμε: “Liberta”

  Στο υπέροχο και καλαίσθητο χώρο Project R απολαύσαμε άλλη μία εξαιρετική καλοδουλεμένη παράσταση σε κείμενο του Ανδρέα Αριστοτέλους και σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη <<Liberta>>. Ταξιδεύουμε στην εποχή της κατοχής του 1940, η ηρωίδα μας Ελευθερία αγωνίζεται να διατηρήσει ζωντανό τον τραυματισμένο άντρα της, παλεύοντας για την ελευθερία τους.. Η Ελευθερία (Ελένη Κουκουλάρη) με εσωτερική ερμηνεία, θυμάται-αναπολει- ονειρεύεται ζώντας την κάθε λέξη με συναίσθημα-ένταση-εκφραστικότητα της βιωμένες εμπειρίες της, σε έναν κόσμο όπου οι σχέσεις, οι ανθρώπινες αξίες και οι προσωπικές αναζητήσεις, διαμορφώνουν τα τοπίο της εποχής. Η Αντιγόνη εξαδέρφη της Ελευθερίας, (Ζωή Μουκούλη) και η Γεωργία φίλη- γειτόνισσα (Γιούλη Παπανελοπούλου), την ίδια στιγμή που η κάθε μία ηθοποιός διατηρεί τη μοναδικότητα και την προσωπικότητά της αφού η ανάγκη για ελευθερία και αλληλεγγύη αναδεικνύεται με συγκλονιστικό τρόπο, ενώ ο πόλεμος εξακολουθεί να διαμορφώνει την καθημερινότητα και τις

Είδαμε και προτείνουμε: «Πόκερ»

  Παρακολουθήσαμε την παράσταση «Πόκερ» από την θεατρική ομάδα "Υποκριτές"σε ένα δυνατό κείμενο του Αποστόλη Χριστοδούλου που μας ενθουσίασε. Ένα έργο που αντικατοπτρίζει την καθημερινή μας πραγματικότητα και μας αναγκάζει να κοιτάξουμε μέσα μας.