«Οι Θησαυροί του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου», με το βλέπω του Δημήτρη Βαμβακούση

 «Οι Θησαυροί του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου»

με το βλέμμα του Δημήτρη Βαμβακούση

Μια έκθεση που προετοιμάστηκε για αρκετούς μήνες, με την συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου και του Δημήτρη Βαμβακούση. Χορευτές και φίλοι του Λυκείου αποτέλεσαν «τα μοντέλα» που φωτογραφήθηκαν σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία του νησιού.


Έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Σύρου με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης


Χώρος: Αίθουσα τέχνης Γ. και Ε. Βάτη, Ερμούπολη
Ημερομηνία: 25 Μαρτίου έως 17 Απριλίου 2023
Ώρα: 19.00-22.00 καθημερινά και 11.00-13.00 Κυριακές πρωί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".