Ο Δημήτρης Νέγκας στη Σφίγγα - Τετάρτη 29 Μαρτίου & 5 Απριλίου. Guests: Ευρυδίκη, Σπύρος Πώρος

 



Ο Δημήτρης Νέγκας
στη Σφίγγα


Τετάρτη 29 Μαρτίου 
& 5 Απριλίου

Guests:
Ευρυδίκη
Σπύρος Πώρος

 

H μουσική σκηνή Σφίγγα υποδέχεται τον Δημήτρη Νέγκα τις Τετάρτες 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου σε μία ιδιαίτερη μουσική παράσταση με τραγούδια και δρώμενα από το «Σπίτι της γιαγιάς του».

Οι εκλεκτοί του φίλοι, Γιάννης Γρηγορίου στο μπάσο, Δημήτρης Χωριανόπουλος στα τύμπανα και η Ελενα Μπαχαριάδη στις κιθάρες, θα μας ταξιδέψουν σε μουσικές από το παρελθόν μας μέχρι σήμερα, σε ένα κολάζ «έμψυχων» τραγουδιών που έχουν «γράψει» μέσα μας «μαγικά» για πάντα στη μνήμη μας.

Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης γνωστοί αγαπημένοι guest-καλλιτέχνες όπως η εκρηκτική Ευρυδίκη καθώς και o σκηνοθέτης των τραγουδιών του Δημήτρη Νέγκα αλλά και της μουσικής αυτής βραδιάς Σπύρος Πώρος, για να τραγουδήσουv μαζί τις νέες δημιουργίες τους.

Μια θεματική βραδιά από το πιο «γλυκό» παρελθόν  των παιδικών μας καλλιτεχνικών χρόνων, τότε που αλωνίζαμε ελεύθεροι όπως στο «Σπίτι της γιαγιάς μας»… και θα δώσει «Νόημα στο τίποτα» όπως τιτλοφορείται το νέο του τραγούδι με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον Σπύρο Πώρο. 


Έναρξη: 21:00 
Εισιτήριο εισόδου: 10 ευρώ 
 

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
sfigamusic@gmail.com 


Website | Facebook |  Instagram   

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".