Είδαμε και προτείνουμε: "Αγάπη μου"

 "Αγάπη μού"είναι η όμορφη σύγχρονη κωμωδία σε κείμενο- σκηνοθεσία της Μαρίας Μαραγκουδάκη στο θέατρο Λύχνος, που μας περιγράφει την καθημερινότητα δύο ζευγαριών μέσα στην περίοδο της καραντίνας.

Το ένα είναι ζευγάρι υπαλλήλων και το δεύτερο καλλιτεχνών, οι ζωές τους όμως εμπλέκονται με απρόσμενες εξελίξεις, μία ιστορία γεμάτη ζωντάνια και κέφι.

Πολλά συγχαρητήρια στη Μαρία Μαραγκουδάκη που η καραντίνα της έδωσε κίνητρο για δημιουργία ενός έργου, με έξυπνους διαλόγους επίκαιρους και με ερμηνείες εξαιρετικές από τη Μαρία Μαραγκουδάκη και Κώστα Κλάδη σε  άρτια απόδοση του κειμένου!


Χρυσούλα Ζαφειράκη

Φιλότεχνος


 "ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ"της Μαρίας Μαραγκουδάκη

Κωμωδία
Σκηνοθεσία/Σκηνογραφία:Μαρία Μαραγκουδάκη
Ερμηνεία:Μαρία Μαραγκουδάκη
                   Κώστας Κλάδης
Παραγωγή ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΙΧΟΣ


ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΧΝΟΣ Τέχνης & Πολιτισμού
Χαλκιδικής 83 & Ιερά Οδός 59, Γκάζι
Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα.
Κυριακή 20:00
Από16/10 /2022 έως και 18/12/2022
Εισιτήρια: 12€ κανονικό
                      8€ φοιτητικό,ανέργων,άνω των 65 ετών,ΑΜΕΑ,συνοδών ΑΜΕΑ                                                                   
                    Δωρεάν Ατέλειες ΣΕΗ
Κρατήσεις αποκλειστικά για την παράσταση:
                                                   2106610776 και viva.gr


Σκηνοθετικό σημείωμα:
Η καθημερινότητα ενός ζευγαριού υπαλλήλων κι ενός ζευγαριού καλλιτεχνών τις ημέρες της καραντίνας ,και οι απρόσμενες εξελίξεις όταν οι ζωές τους μπλέκονται.
Trailer παράστασης:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κώστας Ζέκος: "Στην επαγγελματική μου καριέρα ως ηθοποιός δεν έχω ερμηνεύσει ξανά αυτόν τον κορυφαίο δραματουργό και ειλικρινά νιώθω διπλά ευτυχισμένος".

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και η Εύα Νάθενα στην παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη «Όνειρο στο κύμα-Έρως ήρως»

Γρηγόρης Παντελόγλου: "Ήρθε η ώρα μιας κοινωνίας των πολιτών που να ζητάει τον λόγο για το πώς χειρίζονται την εξουσία τους οι κυβερνώντες".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ακούσαμε και προτείνουμε: Μια μαγευτική μουσική βραδιά με τη Νικολέττα Φιλιππάκη

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".