O Aνδρόνικος live στο Faust Πέμπτη 3 Νοεμβρίου. Guests: Μιρέλα Πάχου - Αδάμ Τσαρούχης

 


O Aνδρόνικος live στο Faust

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 21:30 

Guests:
Μιρέλα Πάχου
Αδάμ Τσαρούχης 


 

Ένα live με διάθεση να εξελιχθεί σε πάρτυ, ετοιμάζει ο Ανδρόνικος για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Faust. 



Στην πρώτη συναυλία της νέας σεζόν, ο καταξιωμένος ερμηνευτής προσκαλεί δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, την Μιρέλα Πάχου και τον Αδάμ Τσαρούχη, που με το ταλέντο, τη ζωντάνια και τα τραγούδια τους θα φτιάξουν ένα μοναδικό live, με χιούμορ και μουσικές εκπλήξεις. 

Στην μέχρι τώρα πορεία του ο Ανδρόνικος συνεργάστηκε με σπουδαίους δημιουργούς όπως τον Στέφανο Κορκολή, τον Αντώνη Μιτζέλο, την Πέννυ Μπαλτατζή τον Γιάννη Σπανό, τον Γιώργο Χατζηνάσιο, τον Κώστα Χατζή, τον Λάκη Παπαδόπουλο, την Ευσταθία και άλλους.


Mαζί του οι μουσικoί:
Γιώργος Πανταζής, ηλεκτρικό πιάνο 
Στέφανος Γεωργιτσόπουλος, ηλεκτρική κθάρα
Αλέξης Νασσάτι, ηλεκτρικό μπάσο 
Χρήστος Μούχλιας, τύμπανα

INFO: 
Aνδρόνικος live
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 21:30 
Είσοδος: 7 ευρώ 
FAUST: Αθηναίδος 12, 210 3234095




Ακολουθήστε τον Ανδρόνικο
FACEBOOK | YOU TUBE | INSTAGRAM 


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Είδαμε και προτείνουμε: Εσύ και τα σύννεφά σου του Έρικ Βέστφαλ στο Θέατρο Μετς