ΑΙΑΣ σε σκηνοθεσία Γ. Νανούρη, με τον Μιχάλη Σαράντη και τον εικαστικό Απόστολο Χατζαρά || Θέατρο Αλκυονίς, από 4 Νοεμβρίου

 


Νανούρης, Σαράντης, Χαντζαράς επιστρέφουν με τον Αίαντα.

«ΑΙΑΣ»
του Σοφοκλή

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη με τον Μιχάλη Σαράντη και τον Απόστολο Χαντζαρά που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει στο Θέατρο Αλκυονίς.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ – ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

https://www.viva.gr/tickets/theater/aias-tou-sofokli-1/


https://youtu.be/BDwwoQO-r50


Ο Μιχάλης Σαράντης ερμηνεύει συγκλονιστικά και τους εννιά ρόλους της τραγωδίας, ενώ ο  Απόστολος Χαντζαράς συνομιλεί μαζί του ζωγραφίζοντας, μπροστά στα μάτια των θεατών.

Ο ΑΙΑΣ, ο μεγαλύτερος πολεμιστής στο στρατόπεδο των Ελλήνων, δικαιούται τα όπλα του Αχιλλέα μετά το θάνατο του. Όταν αυτά με δολοπλοκία καταλήγουν στον Οδυσσέα, αποφασίζει να εκδικηθεί. Γίνεται όμως έρμαιο της θεάς Αθηνάς και περίγελος του στρατεύματος των Αργείων. Ατιμασμένος και απεγνωσμένος, αυτοκτονεί.

Τη μετάφραση έχει κάνει ο ποιητής Νίκος A. Παναγιωτόπουλος.

Στο Θέατρο ΑΛΚΥΟΝΙΣ, από 4 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο  στις 21:00

Κυριακη 19:00


 

Θέατρο ΑΛΚΥΟΝΙΣ

Ιουλιανού 42, Αθήνα - Τηλ: 2108828100

«Αίας»
του Σοφοκλή

Η επιτυχημένη παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη με τον Μιχάλη Σαράντη και τον Απόστολο Χαντζαρά που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει στο Θέατρο Αλκυονίς.

από 4 Νοεμβρίου
κάθε Παρασκευή, Σάββατο  στις 21:00

Κυριακη 19:00

Μετάφραση: Νίκος A. Παναγιωτόπουλος

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Ερμηνεία: Μιχάλης Σαράντης

Ζωγραφική: Απόστολος Χαντζαράς

Σκηνική επιμέλεια- Φωτισμοί: Γιώργος Νανούρης

Διασκευή - Προσαρμογή Κειμένου: Γιώργος Νανούρης - Μιχάλης Σαράντης

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

https://www.viva.gr/tickets/theater/aias-tou-sofokli-1/

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ


ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

 

Θέατρο ΑΛΚΥΟΝΙΣ
(Ιουλιανού 42, Αθήνα - Τηλ: 2108828100)

ΑΙΑΣ

                                     του Σοφοκλή

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

 

Παίζουν:

ο Μιχάλης Σαράντης ερμηνεύει τους εννιά ρόλους της τραγωδίας

και ο  Απόστολος Χαντζαράς συνομιλεί μαζί του
ζωγραφίζοντας, επί σκηνής

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
από 4 Νοεμβρίου

κάθε Παρασκευή, Σάββατο, στις 21:00

 Κυριακη 19:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικό 18€
Μειωμένο (Φοιτητικό – Ανέργων) 15€

 

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

VIVA.gr

κάντε κλικ ΕΔΩ


 


 

ΤΗΛ. TAMEIOY

2108828100

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου