Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης στο Γυάλινο Up Stage. Παρασκευή 4 & 25 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου, 13 Ιανουαρίου.

 




Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης
στο Γυάλινο Up Stage

Παρασκευή 4 & 25 Νοεμβρίου
16 Δεκεμβρίου
13 Ιανουαρίου 

 

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, ο νέος ταλαντούχος Κρητικός τραγουδοποιός που έχει διακριθεί, έρχεται για 4 Παρασκευές, 4 και 25 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου και 13 Ιανουαρίου στην σκηνή UpStage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια και τις μελωδίες του.
  
Συντροφιά  με το λαούτο του θα τραγουδήσει τραγούδια που έχει ήδη κυκλοφορήσει όπως "Στα Αναφιώτικα", "Ξεχρέωσε με" το καινούργιο "Παράξενος ο έρωτας" και ερμηνείες του σε λαικά και ηλεκτρικά, παιγμένες με δυναμισμό και πάθος, που ξεσηκώνουν το κοινό. 

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο, στο οροπέδιο Λασιθίου. Από παιδί, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική και το λαούτο έγινε από τότε αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του. Πλέον, τα τραγούδια και οι συνθέσεις που ο ίδιος δημιουργεί, είναι ο τρόπος που εκφράζει όσα θέλει να πει. 


Μαζί του οι μουσικοί Ιάκωβος Μολυμπάκης (τύμπανα), Γιάννης Μανιουδάκης (κιθάρες), Γιώργος Τζήκας (λύρα) και Χρήστος Τζελεπόπουλος (κοντραμπάσο).





Info:
Παρασκευή 4 & 25 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου, 13 Ιανουαρίου 

Eισιτήρια: Από 10 ευρώ
Προπώληση: viva.gr 
Ωρα έναρξης: 22:00 


ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600
WEBSITE - FACEBOOK 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το μαύρο κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά