Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης στο Γυάλινο Up Stage. Παρασκευή 4 & 25 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου, 13 Ιανουαρίου.

 




Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης
στο Γυάλινο Up Stage

Παρασκευή 4 & 25 Νοεμβρίου
16 Δεκεμβρίου
13 Ιανουαρίου 

 

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, ο νέος ταλαντούχος Κρητικός τραγουδοποιός που έχει διακριθεί, έρχεται για 4 Παρασκευές, 4 και 25 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου και 13 Ιανουαρίου στην σκηνή UpStage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια και τις μελωδίες του.
  
Συντροφιά  με το λαούτο του θα τραγουδήσει τραγούδια που έχει ήδη κυκλοφορήσει όπως "Στα Αναφιώτικα", "Ξεχρέωσε με" το καινούργιο "Παράξενος ο έρωτας" και ερμηνείες του σε λαικά και ηλεκτρικά, παιγμένες με δυναμισμό και πάθος, που ξεσηκώνουν το κοινό. 

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο, στο οροπέδιο Λασιθίου. Από παιδί, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική και το λαούτο έγινε από τότε αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του. Πλέον, τα τραγούδια και οι συνθέσεις που ο ίδιος δημιουργεί, είναι ο τρόπος που εκφράζει όσα θέλει να πει. 


Μαζί του οι μουσικοί Ιάκωβος Μολυμπάκης (τύμπανα), Γιάννης Μανιουδάκης (κιθάρες), Γιώργος Τζήκας (λύρα) και Χρήστος Τζελεπόπουλος (κοντραμπάσο).





Info:
Παρασκευή 4 & 25 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου, 13 Ιανουαρίου 

Eισιτήρια: Από 10 ευρώ
Προπώληση: viva.gr 
Ωρα έναρξης: 22:00 


ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600
WEBSITE - FACEBOOK 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Η δύναμη του σπασμένου φτερού της Ελένης Καραμπάτσου από τις εκδόσεις Διάνοια