Από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Η μάνα αυτουνού Έλλη Ζάχου Ταχτσή με τη Ράνια Σχίζα

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα για το Η μάνα αυτουνού  ... Έλλη Ζάχου Ταχτσή της Κικής Μαυρίδου στον Πολυχώρο Vault, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη με τη Ράνια Σχίζα στον ομώνυμο ρόλο. 


Την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους οι Βέρα Κρούσκα, Άννα Φόνσου, Τάσος Χαλκιάς, Βάσια Παναγοπούλου, Άννα Αδριανού, Νίκη Παλληκαράκη, Ρήγας Αξελός, Ιωάννα Πηλιχού, Βασίλης Εφταξόπουλος,Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου, Άκις Βλουτής, Μαρίνα Ρώμα, Ορνέλα Λούτη και άλλοι. Φωτογραφίες ΝDP Photo Agency. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".