Από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Η μάνα αυτουνού Έλλη Ζάχου Ταχτσή με τη Ράνια Σχίζα

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα για το Η μάνα αυτουνού  ... Έλλη Ζάχου Ταχτσή της Κικής Μαυρίδου στον Πολυχώρο Vault, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη με τη Ράνια Σχίζα στον ομώνυμο ρόλο. 


Την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους οι Βέρα Κρούσκα, Άννα Φόνσου, Τάσος Χαλκιάς, Βάσια Παναγοπούλου, Άννα Αδριανού, Νίκη Παλληκαράκη, Ρήγας Αξελός, Ιωάννα Πηλιχού, Βασίλης Εφταξόπουλος,Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου, Άκις Βλουτής, Μαρίνα Ρώμα, Ορνέλα Λούτη και άλλοι. Φωτογραφίες ΝDP Photo Agency. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".