Natalia Tsalli and The Prima Vistas στο El Convento del Arte


Natalia Tsalli and The Prima Vistas
στο EL CONVENTO DEL ARTE
Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Η Ναταλία Τσάλλη και οι Prima Vistas συνεχίζουν τις επιτυχημένες sold out εμφανίσεις στη σκηνή του Convento Del Arte. Μυστηριώδης . Με ποικίλες επιρροές και αδιαπραγμάτευτη διάθεση να χτίσουν ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή περιήγηση σε σύγχρονους αλλά και παλιούς ήχους σε τριπχοπ-τζαζ μονοπάτια.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Τραγούδι : Ναταλία Τσάλλη
Κιθάρα: Αλέξανδρος Αγγελόπουλος
Πλήκτρα: Δήμητρα Αποστόλου
Μπάσο: Ρουμπίνη Ανδρεάκου
ΝτραμςΧρήστος Ζελελίδης

ΠούEl Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Μουσική παράσταση: Natalia Tsalli and The Prima Vistas
Σάββατο 14 Μαρτίου 2020
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:45 – Ωρα έναρξης: 22:30
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:45 για ποτό και φαγητό
Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com
Είσοδος: 10 euro


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".