The Reverb Snatchers w/ Surf Giants 13/03 στο Room (2nd Floor) του Chaplin Brothers


The Reverb Snatchers  w/  Surf Giants at Chaplin Brothers!
                                          Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 22:00


Οι The Reverb Snatchers είναι ένα surf 'n' roll σχήμα από την Αθήνα που δραστηριοποιείται στην μουσική σκηνή από τις αρχές 2018.
Παρά το σχετικά μικρό χρόνο ύπαρξής τους, οι Snatchers έχουν κάνει αρκετά live εντός και εκτός Αθήνας.
Tο playlist τους περιλαμβάνει κυρίως covers, που αποκαλύπτουν τις μουσικές εμμονές τους, με τον Surf ήχο τους να ακροβατεί με άνεση ανάμεσα στο 50ς rock nroll και το 60’s garage.
Oι R.S. ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή του chaplin brothers (2nd Floor) και πιστέψτε με, έρχονται με τις πιο άγριες διαθέσεις και τις καλύτερες προθέσεις για μία 100% wild surfnroll nightso be there!

▶️ Links:


Οι  Surf Giants είναι ένα νεοσύστατο Surf Rock trio. Δημιουργήθηκαν το 2019 και αποτελούνται από τους Νεκτάριο Χριστόπουλο (ηλ. κιθάρα), Θανάση Αναγνώστου(Τύμπανα) και Διονύση Ντάμκα (Μπάσο). Έχουν επιρροές από Surf της δεκαετίας του 60’ και πλούσιο δικό της υλικό.

▶️ Links:

Είσοδος: 4 €


Περισσότερες πληροφορίες:

Chaplin Brothers

Σαρρή 37 & Ωγύγου 21
Ψυρρή
@chaplinbrotherscafe
T: +30 211 0127340
W:
www.chaplinbrothers.gr/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: The Blunsdon Act στο Theatre of the NO

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

Παντελής Βουτουρής: "Θεωρώ ότι ο Μόντης γραμματολογικά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους ποιητές της γενιάς του τριάντα μαζί με τον Σεφέρη και τον Ελύτη".

Κλεονίκη Καραχάλιου: "Πιστεύω πως οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις μεταμορφώσεις μας, αρκεί να έχουμε πάντα ηρεμία και να είμαστε συνδεδεμένοι με τον πραγματικό μας στόχο".

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη: "Οι μακρινοί απόγονοι μας, εφόσον εξακολουθήσει να υπάρχει Ελλάδα, θα κρίνουν ποιος υπερίσχυσε: η παράδοση ή ισοπέδωση των πάντων".

Είδαμε και προτείνουμε: Ο Μικρός Πρίγκιπας στο Σπίτι των Παραμυθιών - Το Μουσείο Αλλιώς