«Γκάντι – Η δύναμη της ψυχής» σε σκηνοθεσία Χρυσάνθης Κορνηλίου


Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις
Λέσβου 15 και Πόρου, Κυψέλη
Τηλ.: 210 86 13 739


«Γκάντι – Η δύναμη της ψυχής»
σε σκηνοθεσία Χρυσάνθης Κορνηλίου



Επαναλαμβάνονται οι παραστάσεις από την
Κυριακή 8 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 12 Απριλίου

Κάθε Κυριακή στις 20:30


Από την Κυριακή 8 Μαρτίου έως την Κυριακή 12 Απριλίου θα επαναληφθούν, για όσους ενδιαφερόμενους δεν είχαν την ευκαιρία να δουν, οι παραστάσεις του έργου «Γκάντι – Η δύναμη της ψυχής» στον πολυχώρο πολιτισμού «Διέλευσις».
Ένας καθηλωτικός μονόλογος, στηριγμένος στην πλούσια βιβλιογραφία του μεγάλου αυτού ηγέτη και δασκάλου, σε δραματουργική προσαρμογή & σκηνοθεσία της Χρυσάνθης Κορνηλίου.
Μία αφήγηση περιστατικών που σημάδεψαν τη ζωή του Γκάντι – του ανθρώπου του οποίου η επίδραση ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να έχει παγκόσμια εμβέλεια και να χαίρει σεβασμού – μέσα από την οποία θα διαφανούν οι βασικές αρχές της διδασκαλίας του, με σκοπό τη διάδοσή τους στο κοινό.


Σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Κορνηλίου
Ερμηνεύει: ο Γιάννης Λαμπρόπουλος

Ημέρες και ώρες παραστάσεων(έως 12 Απριλίου):
Κάθε Κυριακή στις 20:30

Διάρκεια παράστασης: 80΄

Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό εισιτήριο: 12 €
Άνεργοι/Φοιτητές/ΑμΕΑ/Άνω των 65: 10 €







Υπεύθυνος επικοινωνίας : Αντώνης Κοκολάκης



Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις
Λέσβου 15 και Πόρου, Κυψέλη
Τηλ.: 210 86 13 739
e-mail: info@dieleusis.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου