Η κορυφαία λύση για τις εκδηλώσεις σας!TRUE Catering | Pure Food Unique Events
Η κορυφαία επιλογή στις εκδηλώσεις σας!
Το TRUE Catering περνά στην νέα του εποχή με νέο logo και νέο site.
 Το TRUE Catering με εμπειρία 25 χρόνων στον χώρο των εκδηλώσεων και της υψηλής εστίασης και με την υπογραφή του Radisson Blu Park Hotel, είναι η κορυφαία υπηρεσία catering με κύρια χαρακτηριστικά την προσήλωση στο εξαιρετικό φαγητό και το προσωποποιημένο service.

Το 
TRUE Catering προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση του event σας με εμπνευσμένες γαστρονομικές προτάσεις, πρωτότυπες επιλογές cocktail, σύγχρονο εξοπλισμό, προτάσεις θεματικών events και 360 συμβουλευτικές υπηρεσίες.
HERE FOR THE FOODIES
Menu εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες αλλά και την ελληνική γαστρονομική παράδοση και με highlight το Brain Food Concept, που είναι υγιεινό και δίνει ενέργεια. Εστιάζουμε στις  Εκλεκτές πρώτες ύλες, με προτάσεις από τις νέες γαστρονομικές τάσεις, προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες.EVENTS – CELEBRATIONS – PARTIES
Το TRUE Catering αναλαμβάνει κάθε event, είτε επαγγελματικό είτε κοινωνικό και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της εκδήλωσής σας.
 


Garden party στην ΚηφισιάΓάμος στη ΜύκονοΓάμος στην ΤζιαΕταιρικό event στο Μικρό ΧρηματιστήριοMIND YOUR VENUE
Το TRUE Catering συνεργάζεται με εξαιρετικούς χώρους και κτήματα στην Αττική,
αλλά και με σημαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα προτείνοντάς σας τον ιδανικό
χώρο για το event σας
ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ – ΜΟΥΣΕΙΑ
BY THE SEA/FIELDS VENUES & WINERIES – ISLAND VENUES, ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ.


Εκδήλωση στο Ζάππειο ΜέγαροΕκδήλωση στο ΕυγενίδειοΕκδήλωση στο Μουσείο ΑυτοκινήτουΔιαλέγετε το μέρος, βρίσκουμε τον τρόπο!
Μαζί μας μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό χώρο της εκδήλωσής σας, είτε τον δικό σας είτε από τους κορυφαίους χώρους που συνεργαζόμαστε, ικανούς να φιλοξενήσουν έως 3.000 άτομα.


A WINNING TEAMΗ Event Curator Αγγελική Ζερβουδάκη, με γνώση και εμπειρία  στην οργάνωση  εκδηλώσεων, φροντίζει για την προσωποποιημένη δημιουργία και την άψογη διεξαγωγή της δικής σας ξεχωριστής εκδήλωσης.

Ο 
Setting Curator Τάσος Σμυρναίος είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το συνολικό στήσιμο των events σας σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και προδιαγραφές.

Ο 
Taste Curator Αποστόλης Μουστάκης είναι ο Executive Chef μας, που δημιουργεί για κάθε event μια bespoke πρόταση φαγητού & γλυκού. Επιμελείται προσωπικά το menu της εκδήλωσής σας, φροντίζοντας με την ομάδα του για την άριστη ποιότητα και την εξαιρετική γεύση του φαγητού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Αγάπη μόνο ρε...» μία ώρα γέλιου με αποσπάσματα από παραστάσεις του Χριστόφορου Ζαραλίκου σε όλη την Ελλάδα

H Φωτεινή Βελεσιώτου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, special guest ο Κώστας Μακεδόνας

The Pandemic of ARTvirus | On line ART exhibition is travelling in at least 150 countries - Διαδικτυακή εικαστική έκθεση ταξιδεύει σε 150 τουλάχιστον χώρες της Γης