ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Η Ελλάδα επιστρέφει
ΜΠΑΜΠΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Η Ελλάδα επιστρέφει

Σελίδες: 144 - Σχήμα: 14,5 x 20,5ISBN: 978-960-484-482-1 - Τιμή: 9,99€


Πιστεύω σθεναρά ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στις πρώτες γραμμές των κρατών που κοιτούν μπροστά, στην επόμενη κυβερνητική τετραετία. Οφείλουμε όμως να πιστέψουμε στην ανάγκη της Ενωμένης Ευρώπης. Να αντιμετωπίσουμε τον λαϊκισμό, είτε δεξιό είτε αριστερό. Να δούμε πέρα από τον έλεγχο των ανθρώπινων ροών της μετανάστευσης. Να αναστήσουμε την οικονομία μειώνοντας τους φόρους και εξυγιαίνοντας τον κρατικό μηχανισμό. Το κρίσιμο θα είναι η εμπέδωση ενός νέου προτύπου παραγωγής. Στραμμένου στις εξαγωγές και την υψηλή προστιθέμενη αξία, με ανοικτές τις αγορές, νέο συνταξιοδοτικό σύστημα που θα εμπιστευθούν οι νέοι άνθρωποι και θα εισαγάγει την ανταποδοτικότητα των εισφορών. Μπορούμε να γιορτάσουμε την επέτειο του 1821 σε μια χώρα που θα έχει ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της.

Μπάμπης Παπαδημητρίου
Ο συγγραφέας
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι δημοσιογράφος. Υπήρξε διευθυντής οικονομικού ρεπορτάζ στις εφημερίδες Η Καθημερινή και Το Βήμα. Σχολιαστής στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Δούλεψε στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, σε εμπορικές τράπεζες και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη Χρηματοοικονομική και την Οικονομική Ιστορία. Από το 2016 διευθύνει τη σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ των Εκδόσεων Παπαδόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".