NEBULA || 28 Σεπτεμβρίου @ Temple Athens || Opening Acts & Εναρξη Προπώλησης

NEBULA LIVE

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
TEMPLE ATHENS

OPENING ACTS:
KOOBA TERCU & SUPER SOUL

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
Viva.gr & Σε όλα τα φυσικά σημεία του δικτύου της Viva.



Οι Nebula επιστρέφουν με ολοκαίνουργιο άλμπουμ αλλά και ένα εκρηκτικό live στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Temple. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Super Soul που μετά την ευρωπαϊκή τους περιοδεία βρίσκονται και πάλι στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια, και η εξαμελής κολλεκτίβα των Kooba Tercu με την νέα δισκογραφική τους δουλειά, “Kharrüb”.
Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ και την επανένωσή τους το 2017, οι Nebula έρχονται να ταράξουν την σκηνή του σκληρού ψυχεδελικού ήχου με το “Holy Shit” και να θέσουν και πάλι τους εαυτούς τους ζωντανά επί σκηνής, κάτι για το οποίο έχουν ξεχωρίσει όσο λίγοι όλα τα χρόνια της θητείας τους.

Όταν ακούσετε το Holy Shit, είναι σίγουρο πως θα φωνάξετε τον τίτλο δυνατά!


Info:
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
Temple, Ιάκχου 17 - Γκάζι
Προπώληση : 20€
Ταμείο: 23€
Προπώληση: Viva.gr & Σε όλα τα φυσικά σημεία του δικτύου της Viva.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".