Ο Κώστας Μακεδόνας τραγουδώντας εν πλω!


 Με "Τα πλοία της γραμμής" και τον Κώστα Μακεδόνα, ο Ελληνικός fm 93,2 ταξίδεψε τους ακροατές του μέχρι την Άνδρο!


Οι 100 τυχεροί ακροατές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία να  απολαύσουν τον Κώστα Μακεδόνα σε μια συναυλία εν πλω, στο κατάστρωμα του πλοίου στη διαδρομή Άνδρος - Ραφήνα.

Για παραπάνω από μία ώρα ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε τις τελευταίες του επιτυχίες "Τα πλοία της γραμμής" και  "Άκου να δεις" αλλά και κλασικές του, όπως τις "Μόνο μια φορά", "Κόκκινα γυαλιά", "Το ποδήλατο", "Μη μου λες αντίο", "Κάτσε καλά" και πολλές άλλες και ξεσήκωσε τους ακροατές του Ελληνικού αλλά και τους τυχερούς ταξιδιώτες που δεν δίστασαν να χορέψουν στο κατάστρωμα ταξιδεύοντας στη θάλασσα του Αιγαίου!

Κατά τη διάρκεια της ημερήσιας εκδρομής στην Άνδρο ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το video clip του τελευταίου του single "Άκου να δεις" σε μουσική του Νίκου Μερτζάνου και σε στίχους του Σταύρου Σταύρου. Στα γυρίσματα συμμετέχουν οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Ελληνικός fm 93,2 Πόπη Χατζηδημητρίου, Δημήτρης Μάρκος, Έλενα Δημητράκη και Διονύσης Καστόρας. Τη σκηνοθετική ευθύνη είχε ο Κώστας Χαλαμπαλάκης.

Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Χαλαμπαλάκη.
Στο link στιγμιότυπα από τη συναυλία.https://we.tl/t-0wSkTY6obo

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Oι nomos στο APROOPTO RESTO BAR

Προσφορά για όλο τον Μάρτιο στα 8 ευρώ η παράσταση ΣΕΒΑΣ ΧΑΝΟΥΜ με την Πολύνα Γκιωνάκη

Daddy's Work Blues Band 07/03 στο Chaplin Room του Chaplin Brothers

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου γιορτάζει με οn line παραστάσεις

Είδαμε την παράσταση:"Μεταμφίεση"