ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019ΜΠΑΜΠΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Η Ελλάδα επιστρέφει

Σελίδες: 144 - Σχήμα: 14,5 x 20,5ISBN: 978-960-484-482-1 - Τιμή: 9,99€

Πιστεύω σθεναρά ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στις πρώτες γραμμές των κρατών που κοιτούν μπροστά, στην επόμενη κυβερνητική τετραετία. Οφείλουμε όμως να πιστέψουμε στην ανάγκη της Ενωμένης Ευρώπης. Να αντιμετωπίσουμε τον λαϊκισμό, είτε δεξιό είτε αριστερό. Να δούμε πέρα από τον έλεγχο των ανθρώπινων ροών της μετανάστευσης. Να αναστήσουμε την οικονομία μειώνοντας τους φόρους και εξυγιαίνοντας τον κρατικό μηχανισμό. Το κρίσιμο θα είναι η εμπέδωση ενός νέου προτύπου παραγωγής. Στραμμένου στις εξαγωγές και την υψηλή προστιθέμενη αξία, με ανοικτές τις αγορές, νέο συνταξιοδοτικό σύστημα που θα εμπιστευθούν οι νέοι άνθρωποι και θα εισαγάγει την ανταποδοτικότητα των εισφορών. Μπορούμε να γιορτάσουμε την επέτειο του 1821 σε μια χώρα που θα έχει ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της.

Μπάμπης Παπαδημητρίου
Ο συγγραφέας
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι δημοσιογράφος. Υπήρξε διευθυντής οικονομικού ρεπορτάζ στις εφημερίδες Η Καθημερινή και Το Βήμα. Σχολιαστής στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Δούλεψε στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, σε εμπορικές τράπεζες και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη Χρηματοοικονομική και την Οικονομική Ιστορία. Από το 2016 διευθύνει τη σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ των Εκδόσεων Παπαδόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο νεαρός ηθοποιός Μάκης Κατσανέας μιλά στο Open Mind για τις "Άγριες Ορχιδέες"

Επιτυχημένη πρεμιέρα της παράστασης «Όρκος στο παρόν» στο Θέατρο ΑΛΜΑ

Είδαμε την παράσταση: "Συρανό ντε Μπερζεράκ" στο Θέατρο Κάππα

Οι νεαροί ηθοποιοί της παράστασης ‘…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΝ #ριμέικ’ του Τόλη Παπαδημητρίου, Γιάννης Βασιλώττος, Σπύρος Κατσιάνος, Γιάννης Σέπε και Ρήγας Σκεπετάρης, μιλούν αποκλειστικά στο Open Mind