ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019ΜΠΑΜΠΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Η Ελλάδα επιστρέφει

Σελίδες: 144 - Σχήμα: 14,5 x 20,5ISBN: 978-960-484-482-1 - Τιμή: 9,99€

Πιστεύω σθεναρά ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να επιστρέψει στις πρώτες γραμμές των κρατών που κοιτούν μπροστά, στην επόμενη κυβερνητική τετραετία. Οφείλουμε όμως να πιστέψουμε στην ανάγκη της Ενωμένης Ευρώπης. Να αντιμετωπίσουμε τον λαϊκισμό, είτε δεξιό είτε αριστερό. Να δούμε πέρα από τον έλεγχο των ανθρώπινων ροών της μετανάστευσης. Να αναστήσουμε την οικονομία μειώνοντας τους φόρους και εξυγιαίνοντας τον κρατικό μηχανισμό. Το κρίσιμο θα είναι η εμπέδωση ενός νέου προτύπου παραγωγής. Στραμμένου στις εξαγωγές και την υψηλή προστιθέμενη αξία, με ανοικτές τις αγορές, νέο συνταξιοδοτικό σύστημα που θα εμπιστευθούν οι νέοι άνθρωποι και θα εισαγάγει την ανταποδοτικότητα των εισφορών. Μπορούμε να γιορτάσουμε την επέτειο του 1821 σε μια χώρα που θα έχει ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της.

Μπάμπης Παπαδημητρίου
Ο συγγραφέας
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι δημοσιογράφος. Υπήρξε διευθυντής οικονομικού ρεπορτάζ στις εφημερίδες Η Καθημερινή και Το Βήμα. Σχολιαστής στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Δούλεψε στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, σε εμπορικές τράπεζες και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη Χρηματοοικονομική και την Οικονομική Ιστορία. Από το 2016 διευθύνει τη σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ των Εκδόσεων Παπαδόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ιωάννης Βούρος: " Η εργατική τάξη πάει στον Παράδεισο μέσα από ιστορίες βιωματικές που αφορούν τον καθένας μας"

«ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» Η λαϊκή οπερέτα- Ωδείο Ηρώδου Αττικού 9/9/19

Βίκυ Καραϊσκου :" Εκτιμούμε περισσότερο ό,τι έχουμε και ό,τι είμαστε όταν δοκιμαστούμε ή χάσουμε, ό,τι και αν σημαίνει το ‘χάνω’ για τον καθένα μας"

Τέχνη και Πολιτισμός στο Art Hotel της Σαντορίνης