Βασίλης Δήμας Tour - Δείτε σε ποιες χώρες θα εμφανιστεί



Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Βασίλη Δήμα στο Βοτανικό, που αυτή την εβδομάδα ρίχνει αυλαία μετά από πέντε μήνες, ετοιμάζεται για μία σειρά εμφανίσεων σε Κύπρο (Λεμεσός, Λευκωσία, Πάφος, Λάρνακα) και σε χώρες του εξωτερικού. 

Συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στην Γερμανία (Μόναχο, Ανόβερο, Στουτγκάρδη), στον Καναδά (Μόντρεαλ, Τορόντο, Χάλιφαξ), στην Αγγλία (Λονδίνο, Μάντσεστερ), στην Βουλγαρία (Σόφια), στη Σερβία (Βελιγράδι) και στο Ισραήλ (Τελ Αβίβ). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τραγούδια του «Ραγίζει η καρδιά μου» και «Βασιλιάς του κόσμου» έχουν κυκλοφορήσει σε αρκετές χώρες των Βαλκανίων σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Ενδεικτικά το τραγούδι του «Ραγίζει η καρδιά μου» που επανεκτέλεσε το κορυφαίο συγκρότημα της Σερβίας Magla Bend ήταν νούμερο ένα για τρεις μήνες με 35.000.000 προβολές στο YouTube. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον «Βασιλιά του κόσμου» που επανεκτελέσε ο διάσημος Σέρβος καλλιτέχνης Aca Lukas.

Αυτή την περίοδο ο Βασίλης Δήμας βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας την κυκλοφορία του τρίτου του album που θα κυκλοφορήσει από την Sonar Music.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".