Ιουλία Καλλιμάνη - Χρύσα Μπανδέλη: Ενώνουν τις φωνές τους στην Πάτρα



Δυο σπουδαίες φωνές από τη νέα γενιά ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να κατακτήσουν το κοινό της Πάτρας. 

Η πρεμιέρα τους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/1 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα χαρίζουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης στα «Αστέρια».

Ο λόγος για την Ιουλία Καλλιμάνη και την Χρυσά Μπανδέλη. Δυο τραγουδίστριες τόσο με άριστες φωνητικές όσο και σκηνικές ικανότητες.

Δεν είναι τυχαίο πως αφενός η Χρύσα  Μπανδέλη είχε επιλεχθεί από τον Μιμή Πλέσσα, ώστε να ερμηνεύσει τα τελευταία τραγούδια του, και αφετέρου η Ιουλία Καλλιμάνη με τις εμφανίσεις της στο Voice αλλά και στον Βοτανικό κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα η κυκλοφορία του τραγουδιού της με τίτλο «φωτιές» ξεπέρασε το ενάμιση  εκατομμύριο προβολές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ιουλία Καλλιμάνη / Χρύσα Μπανδέλη από Παρασκευή 25/1 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στα «Αστέρια» στην Πάτρα.

https://m.youtube.com/watch?v=llBAt6CFVaM

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Χαριτίνη Ξύδη: "Ο χρόνος είναι η αιώνια πάλη των αντιθέτων και ταυτοχρόνως η ισορροπία τους".

Βασιλική Χρυσοστομίδου: "Η αυξανόμενη φτωχοποίηση των ανθρώπων σε συνδυασμό με την έκπτωση αρχών και αξιών, τους εξοικειώνει με τη φρίκη και τον θάνατο".

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ || Ο Στέφανος Κυριακίδης επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ύστερα από 52 χρόνια

Μαίρη Κλαμπούρα: "Πάντα είχα μια έντονη ροπή προς το σκοτάδι, όχι σαν άνθρωπος αλλά σαν καλλιτέχνης".

Είδαμε και προτείνουμε: «Το μαύρο κουτί» του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά